Neler Yeni

En Çok Cashback Aldığınız Uygulama

En Çok Geri Ödeme Aldığınız Uygulama Nedir?

• Oy kullanan toplam üye
    52
Hmm, evet. Paparaya kıyasla Steam konusunda daha yüksek oranlı ama süre işi biraz sıkıntılıymış.

Bu 3 ay dönemi 31 Mart'ta bittikten sonra kampanya süreleri uzatılır mı hocam? Bundan önce de o şekilde mi oluyordu?
vallahi hiç bilmiyorum hiç hatırlamıyorum aylık kotamı hiç doldurmadım ,dikkat de etmedim, paparada dolmuştu burda hiç olmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Nays.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nays steam üzerinden alımlarda biraz yüzsüzlük yapıyor arkadaş 3 iş günü diyorlar 9 iş günü olmuş hala gelmemiş mesela ,kayıt açtırıyoruz zorla öyle alıyoruz ben istemeye utanıyorum ya o kısımda naystan 2 yıldız düşüyorum, kayıt açmazsanız 1 ayda gelir herhalde
Bana hep ertesk gün geliyor casback hocam dün aldığım şeylerin bugün sabah 11 de gelmiş mesela
vallahi hiç bilmiyorum hiç hatırlamıyorum aylık kotamı hiç doldurmadım ,dikkat de etmedim, paparada dolmuştu burda hiç olmadı

Steamda bahsedmiyorum ama(n11(

Son düzenleme:
Nays.

Bana hep ertesk gün geliyor casback hocam dün aldığım şeylerin bugün sabah 11 de gelmiş mesela

Steamda bahsedmiyorum ama(n11(
sadasdsafasdmsalkjd steam kısmı problemli dün 346 liraya gamepower medusa aldım bugün cashback gelmiş

Top Bottom