Çınar Yaşar
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TeşekkürlerEline sağlık

TeşekkürlerEline sağlık
Abartmayalım istersenZaten RX 570 bile 1050ti'dan %50-60 daha iyi
O kadar diye hatırlıyorum ama %40-45'den kesinlikle fazlaAbartmayalım istersendaha iyi tabikide ancak bu kadar fark yok.
ama kötülemenizin bi anlamı da yokBütün herkes te sorun olucak diye bir şey yok zaten dostum.
ama kötülemenizin bi anlamı da yok
Hd 4850 sapphire kartım 2013 Hazirandan beri overclock ile halen çalışıyor psu um da 300 watt. Sorunu oyundayken oyunun kitlenmesi idi, oturum aç kapat devam et.Sapphire de AMD nin arıza çıkarma konusun da en büyük yardımcısıdır, HD 4000 ve 5000 serisi, R7 ile R9 serisi ve de RX 500 serisin de çokca sorunu bulunuyor.
Teşekkürler Sapphire.
%25 30 daha iyi.O kadar diye hatırlıyorum ama %40-45'den kesinlikle fazla
gt420m im dün çöktügt 330M bir kere driver sorunu çıkarmadı (10 yıl)
driver yeniledim çökmedi ama yinede dünyanın en kötü kartı bence 15fps valorantta yagt 330M bir kere driver sorunu çıkarmadı (10 yıl)
%25 30 daha iyi.
Raimbow 6; %55 daha iyi (Abdullah abimizin videosundan çıkarıyorum bu sonuçları)%25 30 daha iyi.
Ben bir konuda windforce leş demiştim hocamEskiden zotac da kötüymüş ve şimdikinde çift fanlı windforce sorunlu sanırım hatta @Jony Case diğer adıyla gigabyte ajanı ben "Galax EX, Windforceden iyi" dediğimde değil demişti ama windoforce hem sesli hem de uzay montajda 74 derece.Galax EX ise hazır OC'u çok iyi olmasına rağmen 65 derece falan sanırım.
![]()
Bir ara galax EX 2060 super adlı mükemmel model soğutması en pahallı karltarla yarışıyor o zamandı yanlış hatırlamıyorsam kart indirimdeydi.Ben bir konuda windforce leş demiştim hocam
Ne Ex miş arkideş.Bir ara galax EX 2060 super adlı mükemmel model soğutması en pahallı karltarla yarışıyor o zamandı yanlış hatırlamıyorsam kart indirimdeydi.çok eskiden düşün galax ex 3300 TL falandı