Link var mı hocam?Qcy nın bı tık ekranı buyuk olanı var ındırımdeydı bende mı band 8 kullanıcısıyım hele bı cocuk ekranı kontrol edemez gibime geliyor
Evet biraz büyük duruyor ben bileği küçük diye akıllı bileklik düşünmüştüm ama bunu da düşeneceğimqcy gts işini görür gibi ya ama büyük gelebilir
https://www.trendyol.com/qcy/gts-ak...usme-ios-android-uygulama-destegi-p-814579984 su sanırımLink var mı hocam?
Kendisi benimkini arada kaçırıp kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet biraz büyük duruyor ben bileği küçük diye akıllı bileklik düşünmüştüm ama bunu da düşeneceğim
Bunu da inceleyebilirsiniz.İlkokula giden kardeşim için alacağım çok iyi olmasına gerek yok Xiaomi band 5 düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Shourd
Hocam bileklik olması daha iyi olur büyük gelir çocuk 7 yaşındaBunu da inceleyebilirsiniz.
bileklik olacaksa mi band5 den daha iyi seçenek yok hocam bence . Ve 450 ye alınacak bileklikte illaki ufak tefek sorunlar olur o yüzden yorumları takma al geçHocam bileklik olması daha iyi olur büyük gelir çocuk 7 yaşında
Bir de bileklik alırsam sevdiği renk kordon falan alırım güzel olur
Hepsiburadada mi band 5, 450₺ ama baya kötü yorumları var
Hocam ufak tefek sorun değil ben de band 5 var, sorun yok ama satıcıdan dolayı gelen ürünlerin yarısından fazlası bozuk gelmiş onu diyorumbileklik olacaksa mi band5 den daha iyi seçenek yok hocam bence . Ve 450 ye alınacak bileklikte illaki ufak tefek sorunlar olur o yüzden yorumları takma al geç
Buna bi bak istersenHocam ufak tefek sorun değil ben de band 5 var, sorun yok ama satıcıdan dolayı gelen ürünlerin yarısından fazlası bozuk gelmiş onu diyorum