knk kronik sorunu ne yeni sipariş verdimhocam kronik sıkıntılı o saat bir arkadaşım kullanıyordu, o saatin farkındaydım 400tl olduğunun ama ekranı kardeşim için çok büyük ve dediğim gibi birkaç kronik hatası var ondan dolayı almadım
knk kronik sorunu ne yeni sipariş verdimhocam kronik sıkıntılı o saat bir arkadaşım kullanıyordu, o saatin farkındaydım 400tl olduğunun ama ekranı kardeşim için çok büyük ve dediğim gibi birkaç kronik hatası var ondan dolayı almadım
aslında iyi ya alınırhttps://www.trendyol.com/xiaomi/red...k-p-649558844?boutiqueId=61&merchantId=154954
ben bir tane kardeşim için aldım piyasa fiyatına göre fiyatı baya bi düşüşte ihtiyacı olan değerlendirebilir
arayüzler arasında geçişte kasma donma oluyordu arada bir, birde çağrı yanıtlama sırasında bazen yanıtlamaya tıkladıktan sonra yanıtlamıyordu bunlar arkadaşımın yaşadığı sorunlar,pek hakim değilim saate youtube daki testlerden detaylı bilgi alabilirsinknk kronik sorunu ne yeni sipariş verdim
düşüneceğim teşekkürlerAramada yaparsın mis gibi saat
Qcy Watch GS 46mm Akıllı Saat (SESLİ GÖRÜŞME ÖZELLİKLİ) Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Qcy Watch GS 46mm Akıllı Saat (SESLİ GÖRÜŞME ÖZELLİKLİ) Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl