Neler Yeni

En F/P Direksiyon Seti Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
kerem aydınalp
Fiyat olarak aklımda 5-6 bin var ama duruma göre 7-8'e de çıkabilirim çıkarsam tabii kii tek tercih G29 olacak ama 5-6 k tercihlerinizi bekliyorum.

Sonsuz dönmesi veya fazla dönmesi, drift gibi durumlarda direksiyonun kendisini çevirmesi (adını unuttum), vitesi olması veya sonradan vites alabileceğim bir şey olması yeterli benim için önerileriniz için teşekkürler.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
Fiyat olarak aklımda 5-6 bin var ama duruma göre 7-8'e de çıkabilirim çıkarsam tabii kii tek tercih G29 olacak ama 5-6 k tercihlerinizi bekliyorum.

Sonsuz dönmesi veya fazla dönmesi, drift gibi durumlarda direksiyonun kendisini çevirmesi (adını unuttum), vitesi olması veya sonradan vites alabileceğim bir şey olması yeterli benim için önerileriniz için teşekkürler.
tavsiyem g29 lara girmeyin 2.el olarak g27 yada g25 modellerine bakabilirsiniz ama g25 modeli biraz eskide kaldığı için g27 önerebilirim olmadı sıfır derseniz g923 yada thrustmaster t300rs gt diyebilirim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,003
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
G27 güzel bir seçim olur. Hem G27 hem de G29 kullandım, bir fark hissetmemiştim. 900 derece dönebiliyor, Force Feed Back'e sahip, genelde vitesiyle birlikte bahsettiğin fiyat bandında bulunabiliyor. Ancak G29'dan daha eski bir set olduğu için temizini almakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
kerem aydınalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G27 güzel bir seçim olur. Hem G27 hem de G29 kullandım, bir fark hissetmemiştim. 900 derece dönebiliyor, Force Feed Back'e sahip, genelde vitesiyle birlikte bahsettiğin fiyat bandında bulunabiliyor. Ancak G29'dan daha eski bir set olduğu için temizini almakta fayda var.
Kargolu almaktan korkuyorum açıkcası dolandırılma veya bozuk ürün yüzünden tavsiyeleriniz nelerdir ilan atarmısınız acaba çok teşekkür ederim İstanbuldayım ama g27 2 pedal diye hatırlıyorum (konuya eklemeyi unutmuşum 3 pedal istiyorum.)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,003
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kargolu almaktan korkuyorum açıkcası dolandırılma veya bozuk ürün yüzünden tavsiyeleriniz nelerdir ilan atarmısınız acaba çok teşekkür ederim İstanbuldayım ama g27 2 pedal diye hatırlıyorum (konuya eklemeyi unutmuşum 3 pedal istiyorum.)
G27 3 pedala sahip bir set. Kargo konusu her zaman risklidir. Aslında Sahibinden.com dolandırılma olaylarına önlem olarak "Param Güvende" sistemine sahip ancak direksiyon seti kategorisinde bu sistem kullanılamıyor. Dolayısıyla ya bulunduğun şehirden elden alman lazım ya da havale/EFT sonrası kargo şeklinde alman lazım. Dolap gibi platformlara yönelebilirsin ancak orda da yanlış hatırlamıyorsam çok fazla komisyon kesiliyor. Kısacası tavsiyem direksiyon seti alırken bulunduğun şehirden deneyerek almaya çalış.

İstanbul/Başakşehir

Tekirdağ/Süleymanpaşa

İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ancak buluşup bu arkadaşlardan alabilirsin. Fırsatın varsa sen onların evine gidip deneyerek al. Ya da kabul ederlerse onlar getirsin sen kendi evinde dene. En ucuzları bunlar diye attım. İstanbul'da olan farklı ilanlar da mevcut, attıklarımı alamazsan onlara da yazıp pazarlık deneyebilirsin.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
SEYFULLAH KIR
G29 al kafan rahat olsun bir çok insan bir hevesle alıyor sonra bırakıyor yani temiz bulma ihtimalin g27ye göre daha fazla. Ben gereksiz risk almazdım daha eski bir model için ama sen bilirsin

SAGE

80+

Feedback

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
3 pedallı
Mesaj otomatik birleştirildi:

G29 al kafan rahat olsun bir çok insan bir hevesle alıyor sonra bırakıyor yani temiz bulma ihtimalin g27ye göre daha fazla. Ben gereksiz risk almazdım daha eski bir model için ama sen bilirsin
hocam bende vardı g29 sattım 4 ay sonra sattım zararına gittim 0 g25 buldum onu kullanıyorum allah göstermesin ama daha bişi olmadı g29da dişli kırıldı direksiyon boşa çıkıyor saçma sapan şeylerle karşılaştım

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
SEYFULLAH KIR
3 pedallı

hocam bende vardı g29 sattım 4 ay sonra sattım zararına gittim 0 g25 buldum onu kullanıyorum allah göstermesin ama daha bişi olmadı g29da dişli kırıldı direksiyon boşa çıkıyor saçma sapan şeylerle karşılaştım
aga bende 2 senedir kullanıyorum sıfır almıştım bir gün bile sıkıntı yaşamadım

ki logitechin hepsi dişli sistem ki

gunesss

80+
kaşe kimlik fotokopisi imza, mesela ben 1.5 yıl önce bir ets hastası olmama rağmen bir hevesle aldım, 2 ay oynadım 1 yılı aşkındır duruyor g29'um :D

Top Bottom