Neler Yeni

En F/P Z490 anakart nedir?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Depolama değiştirmez misin bu sistemde? Biraz bekleyip değiştirebilsen çok iyi olur.
Benim bütçe biraz sınırsız gibi şu an elimdeki sistemi satsam depolamayı da yükselterek 10700K olanı alırım ama annemi de çok zorlamak istemiyorum hani ben ne istesem yapıyor beni kıramıyor hiç bir zaman o yüzden ilginç ama ben ondan hiç bir zaman gerekmeyen bir parayı almak istemem o yüzden depolamayı da yükseltmek gerekli mi bilemedim yani A2000 hızları 2000/1500 mü nedir oyun için gayet yerli 500 GB kısmına gelirsek o yeterli değil işte ama idare etmek istiyorum böyle çok zorlamadan

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Benim bütçe biraz sınırsız gibi şu an elimdeki sistemi satsam depolamayı da yükselterek 10700K olanı alırım ama annemi de çok zorlamak istemiyorum hani ben ne istesem yapıyor beni kıramıyor hiç bir zaman o yüzden ilginç ama ben ondan hiç bir zaman gerekmeyen bir parayı almak istemem o yüzden depolamayı da yükseltmek gerekli mi bilemedim yani A2000 hızları 2000/1500 mü nedir oyun için gayet yerli 500 GB kısmına gelirsek o yeterli değil işte ama idare etmek istiyorum böyle çok zorlamadan
İdare et ileride yükseltirsin dediğin gibi aileni de üzme zorlanmasınlar, yeni sistem almışsın mis gibi memnun olmadığını yüzlerine vurma sonra değiştirirsin zaten.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Bence Z490 ve B450 anakartlar tam F/P anakartlardır.

Top Bottom