CptSpork
80+ Bronze
Düz klasse'ye bakabilirsiniz o zaman hocam pro ile arasında çok fark olacağını sanmıyorumBütçemi aşıyor 300 civarı
Düz klasse'ye bakabilirsiniz o zaman hocam pro ile arasında çok fark olacağını sanmıyorumBütçemi aşıyor 300 civarı
Bunun hem görseli hem performansı güzel speed bir mousepad mouse kayar gider başarılı bir modelBenim için görselden ziyade kalite ön planda kalitesi iyi olduğu sürece görselsiz olsa da olur.
O zaman porgeye veya xradese yönel. Yüzeyleri neredeyse aynı zaten.Bütçemi aşıyor 300 civarı
Bunu yapıştır geç dostumEn fazla 150-200 TL arası F/P ürünü bir mousepad öneri
Ben clasic kullanıyorum, arada fark var gerçekten. Klasik oyunculuk için kötü. Hızlı aşındı şimdi ters çevirip kullanıyorumDüz klasse'ye bakabilirsiniz o zaman hocam pro ile arasında çok fark olacağını sanmıyorum
Kaliteli ama uzun ömürlü değil, Max 4-5 ay kullanılır
Fiyatına göre başarılı bir ürün gibi duruyor. Amazondan alışveriş yapmadım hiç ama gerek iade koşulları gerek hizmet kalitesi olarak iyi diyorlar. Amazondan alınır mı ?
Aynısı aldım. Bugün ulaştı. Normalde aynı markanın Tiger modelini kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ve fazlasıyla memnunum. Bunu almamdaki amaç hem trendyolda 300 civarıydı hemde klavyenin altını da temiz tutması için. Bu fiyat bandında alacağın bu boyutta daha iyi bir ürün yok. Marka kaliteli bir marka. 2 şirket aynı fabrikada ürünleri çıkarıp farklı isimler ile piyasaya sürüyordu. Birisi bu diğerini hatırlamıyorum fakat daha yüksek fiyatlara satılıyordu diğer markada.Fiyatına göre başarılı bir ürün gibi duruyor. Amazondan alışveriş yapmadım hiç ama gerek iade koşulları gerek hizmet kalitesi olarak iyi diyorlar. Amazondan alınır mı ?
https://ty.gl/61hxb9zcts güncel olarak kullandığım ürün de bu hocam. Altındaki soru cevaplara bakarsanız dediğim olayı anlayacaksınızAynısı aldım. Bugün ulaştı. Normalde aynı markanın Tiger modelini kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ve fazlasıyla memnunum. Bunu almamdaki amaç hem trendyolda 300 civarıydı hemde klavyenin altını da temiz tutması için. Bu fiyat bandında alacağın bu boyutta daha iyi bir ürün yok. Marka kaliteli bir marka. 2 şirket aynı fabrikada ürünleri çıkarıp farklı isimler ile piyasaya sürüyordu. Birisi bu diğerini hatırlamıyorum fakat daha yüksek fiyatlara satılıyordu diğer markada.