Neler Yeni

70x30 Klasse Mousepad 154.90 TL

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
Kısa sürede bozuluyor bez değil plastik. Geçen paylaşılan Throne bundan çok daha iyi bu arada.
Peki hcoam dediginiz modellerle xrades i kiyaslasaniz hangisi iyi. Ben xrades den baya memnundum fakat sigara yaniklarindanndolayi bitane daha alicam, alternatif varsa diye bakiniyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Peki hcoam dediginiz modellerle xrades i kiyaslasaniz hangisi iyi. Ben xrades den baya memnundum fakat sigara yaniklarindanndolayi bitane daha alicam, alternatif varsa diye bakiniyorum
Xrades bez diye hatırlıyorum. Kullandım mı tam emin değilim. Plastikten iyidir. Bu throne da plastik ama kolay yanmıyor sigara düşürdüm bile :D

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
Xrades bez diye hatırlıyorum. Kullandım mı tam emin değilim. Plastikten iyidir. Bu throne da plastik ama kolay yanmıyor sigara düşürdüm bile :D
Ya derdim ''yanmaya dayanıklı olsun'' değil de, malzeme kalınlığı, kumaşın kayganlığını falan kıyasla merak ettim. Yoksa ne alırsam alayım, bu tarz durumlarda yanar, malesef yenisini alır devam ederim :D:D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ya derdim ''yanmaya dayanıklı olsun'' değil de, malzeme kalınlığı, kumaşın kayganlığını falan kıyasla merak ettim. Yoksa ne alırsam alayım, bu tarz durumlarda yanar, malesef yenisini alır devam ederim :D:D
Valla dostum şuanlık bundan memnunum ama klasseden 2 tane aldım memnun olmadım. Kötü mousepad. O kadar kişi nesini beğendi bilmiyorum. Takılma sorunu var malzemesi berbat. Katladığında iz kalıyor.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Mustafa Yeşilyurt
gri desenli olanını 470 e almıştım kargo 2 saat önce geldi

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
Valla dostum şuanlık bundan memnunum ama klasseden 2 tane aldım memnun olmadım. Kötü mousepad. O kadar kişi nesini beğendi bilmiyorum. Takılma sorunu var malzemesi berbat. Katladığında iz kalıyor.
Tamamdır hocam klasseyi eledim ozaman, teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
150tlye aldığımızı tekrar hatırlatayım sizin anlattığınız ürünler minimum 500tl.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
throne a 80x30 un ıkısıne 230 lıra verdım kargo parası olmasa 180 civarı
90x40 5mm olanı aldım ben 249 TL
1736797656547.png

Top Bottom