dark hole modelini sipariş ettim 2 gün önce, gözüme sade ve hoş geldi. deneyince haber ederim.Speed mousepad arıyorum. Yine Klasse'nin blitz speed serisi gözüme çarptı ama fiyat farkı buna göre baya açık. Bilgisi fikri olan var mıdır?
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Aka Ronin) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Aka Ronin) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
overlokçuya götürPro serisinde niyeyse küçük ebatlarda yok. Herkes halı gibi mousepad kullanıyor sanıyorlar herhalde. Büyük alıp 2'ye kessem kesilen taraf zamanla deforme oluyor
hocam klasse gear sitesinde 400 tl civarında gene kaçan bir şey varmı ?Nasıl kaçırdım ya tam istediğim modeldi 2 gün önce baktım
cidden merak ediyorum bende alıcaktımda sonra klasse gear sitesinde baktım 70x30 lar aynı fiyat değişen şey nedir ?Nasıl kaçırdım ya tam istediğim modeldi 2 gün önce baktım
birader kusura bakma da rezalet olmuş 90x30'luk masada 90x40 almışsın monitörün ayakları mousepadin üstünde duruyorAlıntıyı görüntüle
90x40 aldım tavsiye ederim
sırf o yüzden monitor kolunu aldım. bende hiç hoşlanmıyorum yav bu ayağın yarısının orda yarısının masada olmasına. bide monitör garip duruyor öyle sallanıyor falan. bilen varsa bu mousepadin speed versiyonunu wraith blade x'le karşılaştırırsa süper olur.birader kusura bakma da rezalet olmuş 90x30'luk masada 90x40 almışsın monitörün ayakları mousepadin üstünde duruyor
birader zaten bilekten oynuyorum bana bu alan yetiyor 40x30 da alsam benim işimi görüyor ben klavyeyi kaplasın diye aldım. Masayı değiştireceğim zaten.birader kusura bakma da rezalet olmuş 90x30'luk masada 90x40 almışsın monitörün ayakları mousepadin üstünde duruyor
Hocam mousepad bugün geldi ben işçiliği ve malzeme kalitesini beğendim. Tavsiye ederim.Speed mousepad arıyorum. Yine Klasse'nin blitz speed serisi gözüme çarptı ama fiyat farkı buna göre baya açık. Bilgisi fikri olan var mıdır?
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Aka Ronin) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Aka Ronin) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu