Neler Yeni

En fazla 2000 TL, uzun ömürlü, kablosuz mouse önerisi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
Zaten şuan Glorius mouse kullanıyorum bir daha almam aldırtmam. Yazılımı aylarca açılmadı ne yaparsam yapayım düzelmedi yazılım. Format bile attım bilgisayara yine açılmadı uygulaması. Bir de 1 yıl olmadan ana gövde gıcırdamaya başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alternatif mouseler 8000hz, bu 4000hz için bile ekstra dongle almak lazım diyor
Mchose l7 proya bütçeniz yetiyorsa alın 2 yıl garantisi var sıkıntı yaşarsanız iade edersiniz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mchose l7 proya bütçeniz yetiyorsa alın 2 yıl garantisi var sıkıntı yaşarsanız iade edersiniz
Diğer arkadaş Mchose A5 ultra ve Rapoo VT9 Air'in teknik özellikler açısından daha iyi olduğunu söyledi ama senin bilgin var mı? Benim pek içime sinmedi ikisi de ama daha iyiyse alırım. (özellikle Rapoo hiç güven vermiyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Furkan Kul
ben 2 gün önce temu dan 700tl ye istasyonlu ajazz aj 159 pro aldım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben 2 gün önce temu dan 700tl ye istasyonlu ajazz aj 159 pro aldım
Bugün Temu'da aj159 pro stoğu yenilendi ama linke tıklamadan söyleyeyim. Şu an sadece beyazı var. Siyahı eklenirse söylerim. ben de alcam. https://share.temu.com/w73STYNiAtA
AJAZZ AJ159 APEX aldım, Pronun üst modeli o. Hoşuma gitmedi ve o sıralar mouse ihtiyacı duymuyordum arkadaşıma verdim. Çok üzgün de değilim. Garantisi olan bir şey istiyorum. AJ159 Pro çok f/p güzel mouse ama ben garantisi olsun, kafam rahat takılayım istiyorum. İstasyonun zaten çok büyük bir olayı yok, masam yeterince dolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Furkan Kul
AJAZZ AJ159 APEX aldım, Pronun üst modeli o. Hoşuma gitmedi ve o sıralar mouse ihtiyacı duymuyordum arkadaşıma verdim. Çok üzgün de değilim. Garantisi olan bir şey istiyorum. AJ159 Pro çok f/p güzel mouse ama ben garantisi olsun, kafam rahat takılayım istiyorum. İstasyonun zaten çok büyük bir olayı yok, masam yeterince dolu
benim endgame xm1r çift tıklamaya başladı o yüzden ucuza kapatayım diye aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Her çeşit oyunu oynuyorum ama ağırlıklı CS 2 oynuyorum o yüzden sensörü ve gecikmesi çok iyi olmalı, kablosuz istiyorum (zaten mouse almamın temel sebebi bu), siyah olmalı, bir de elim biraz büyük ona uygun bir şey lazım. Glorius Model I elime tam oturuyor mesela. Teşekkürler
E yooso x44 pro bakabilirsin ytde incelemeler var güzele benziyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Cakrash hocam MCHOSE L7 Pro ile Scryox V8 farkına değecek ne bir şey var mı? Varsa ne var?
Bir de V8/V6 farkı ne?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
@Cakrash hocam MCHOSE L7 Pro ile Scryox V8 farkına değecek ne bir şey var mı? Varsa ne var?
Bir de V8/V6 farkı ne?
Scyrox paw 3950 sensöre ve 750 ips e sahip onun dışında fark göremedim parolapara ve iyzicoyu birleştirirsen 1k cashback geliyor scyroxda

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Scyrox paw 3950 sensöre ve 750 ips e sahip onun dışında fark göremedim parolapara ve iyzicoyu birleştirirsen 1k cashback geliyor scyroxda
Mchose ne kadara geliyor o kampanyalarla

Birde Scyrox V8 / V6 farkı ne bulamadım

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
Mchose ne kadara geliyor o kampanyalarla

Birde Scyrox V8 / V6 farkı ne bulamadım
V8 v6 shape farkı var mchose 970tl cashback gelmiş oluyor