Neler Yeni

En Fazla 300 TL'ye Sessiz Klavye Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
Bütçe
300
Herkese selam. Hem oyun hem de (Photoshop, After Effects, Blender; Illustrator vs.) için kullanabileceğim fiyat/performans bir klavye arıyorum.

Bütçem: En fazla 300 TL. Onun da değmesi gerekiyor. Normalde Logıtech Mk295 Kablosuz Set - 250 TL almayı düşünüyordum ama kablosuz olduğu için vazgeçtim oyunlardaki performans yüzünden.

Beklentilerim: - ÇOK SES YAPMAMALI
- Sayı tuş takımı olmalı.
- Kısayol multimedya tuşları olmalı.
- Türkçe karakter destekli olmalı.
- "Enter" tuşu büyük olmalı.

Önerebileceğiniz bir klavye var mı? Mekanik, membran veya başka bir tür klavye olabilir. Beklentilerimi karşılasın yeterli.

Şu anki fiyatlar üzerinden ve düşmesi halinde alınabilecek olanları da söylersiniz çok sevinirim.

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Logitech g213 prodigy uygun du en son bir bak istersen

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Logitech g213 prodigy uygun du en son bir bak istersen
O sorunlu diye biliyorum. Forumda önermiyorlar. Ben sana hyperx alloy core rgb öneririm. Şu an onunla yazıyorum indirim kovalanıp alınabilir.
Rgbsi falan çok güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sorunlu diye biliyorum. Forumda önermiyorlar. Ben sana hyperx alloy core rgb öneririm. Şu an onunla yazıyorum indirim kovalanıp alınabilir.
Rgbsi falan çok güzel.
1. Olumlu ve olumsuz yanları nelerdir kullandığınız klavyenin?
2. Membran olarak geçiyor değil mi?
3. Çok ses çıkarıyor mu rahatsız edecek şekilde?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
1. Olumlu ve olumsuz yanları nelerdir kullandığınız klavyenin?
2. Membran olarak geçiyor değil mi?
3. Çok ses çıkarıyor mu rahatsız edecek şekilde?
Daha alalı 1 hafta bile olmadı ama sessiz, membran olarak geçiyor. Tek olumsuz yanı yazılımı olmaması. Olumlu yanları ise rgbsi çok iyi ışık şiddeti gözü yormuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha alalı 1 hafta bile olmadı ama sessiz, membran olarak geçiyor. Tek olumsuz yanı yazılımı olmaması. Olumlu yanları ise rgbsi çok iyi ışık şiddeti gözü yormuyor.
Enter tuşu büyük ve fabrikasyon türkçe harflere sahip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 360a aldım. Fiyat olarak indirimleri beklemenizi öneririm.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese selam. Hem oyun hem de (Photoshop, After Effects, Blender; Illustrator vs.) için kullanabileceğim fiyat/performans bir klavye arıyorum.

Bütçem: En fazla 300 TL. Onun da değmesi gerekiyor. Normalde Logıtech Mk295 Kablosuz Set - 250 TL almayı düşünüyordum ama kablosuz olduğu için vazgeçtim oyunlardaki performans yüzünden.

Önerebileceğiniz bir klavye var mı? Mekanik, membran veya başka bir tür klavye olabilir. Beklentilerimi karşılasın yeterli.

Şu anki fiyatlar üzerinden ve düşmesi halinde alınabilecek olanları da söylersiniz çok sevinirim.
Corsair K55 öneririm indirim denk gelirse al.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Razer cynosa V2 Chroma

Top Bottom