En fazla 450 TL'ye Mekanik Klavye Önerisi

aKaFatih

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
450
Ne zamandır Blue Switch mekanik klavye almak istiyorum. Şuan elimde Trust GXT 890 cada var (Gayet Kaliteli bu arada merak edenler için) fakat w,a,s,d tuşları silindi. Blue Switch hissiyatını sevdiğimden değiştirmek istiyorum.

Ne zamandır Blue Switch mekanik klavye almak istiyorum. Şuan elimde Trust GXT 890 cada var (Gayet Kaliteli bu arada merak edenler için) fakat w,a,s,d tuşları silindi. Blue Switch hissiyatını sevdiğimden değiştirmek istiyorum.
Redragon Indrah al keyfine bak şahsen kullanıyorum ve öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redragonun dünya çapında meşhur olduğunu biliyorum fakat dolar bazında onlar için düşük bütçeli bi klavye olduğundan kalitesiz olması mümkün mü ?
Klavye hakkında 2 incelemem var istersen link atabilirim

Redragon Indrah al keyfine bak şahsen kullanıyorum ve öneririm

Klavye hakkında 2 incelemem var istersen link atabilirim
atarsan bende bakarım monster k3 pro mu önerirsiniz yoksa 50 tl daha verip reddragon mu

inceleme gayet güzel eline sağlık.. başka öneriler olursa da sevinirim. kıyaslayıp tercih edebilirim böylece.

bir

birde youtube incelemelerinde yazı fontu farklı senin incelemende farklı görünüyor onu açıklayabilir misin ?

inceleme gayet güzel eline sağlık.. başka öneriler olursa da sevinirim. kıyaslayıp tercih edebilirim böylece.

bir

birde youtube incelemelerinde yazı fontu farklı senin incelemende farklı görünüyor onu açıklayabilir misin ?
Youtube incelemelerini bilmiyorum ben yabancı forumlarda dolaşırken görmüştüm marka güven verdi aldım,birde benim ürünüm Türkçe Q olduğu için fark olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,799
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri