2700tl lisanslı windowsArkadaşlar 850 dolandırıldım da acısını geçirmek adına açtım konuyu...
Ben 850 TL
itopyanın kendi mağazasına babamla gittik işte pc almaya sistem seçtik monitor klavye falan seçtik tamam dedik bunlar olucak sonra adam işletim sistemi almicakmısınız dedi ben yok yedim ne gerek var ne işe yaricak başladı adam bunu almassanız illelegal windowsmu kullanıcaksınız kul hakkı vesaire babamda çok anlamaz pcden hemen ikna oldu tabi benimde çok fazla bilgim yoktu aslında pc alıcağım için heyecanlıydım zarzor ikna ettim babamı bidaha zor geliriz diye düşündüm kabul ettim tabi biraz bilgim olsa hayatta kabul etmezdimYapma be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlatır mısın hocam
Yapma ya geçmiş olsun hocam bende çok hafiften baba kaynaklı dolandırıldımitopyanın kendi mağazasına babamla gittik işte pc almaya sistem seçtik monitor klavye falan seçtik tamam dedik bunlar olucak sonra adam işletim sistemi almicakmısınız dedi ben yok yedim ne gerek var ne işe yaricak başladı adam bunu almassanız illelegal windowsmu kullanıcaksınız kul hakkı vesaire babamda çok anlamaz pcden hemen ikna oldu tabi benimde çok fazla bilgim yoktu aslında pc alıcağım için heyecanlıydım zarzor ikna ettim babamı bidaha zor geliriz diye düşündüm kabul ettim tabi biraz bilgim olsa hayatta kabul etmezdim
Bazen istemeyenlere bazılarını bünyede barındırmaktadır zorunda kalıyorsun napalimAnladım
CS Go'da 2 farklı sunucuda adminlik almıştım sunucular kapandı :/. MTA CIT sunucusuna yeni başladığım zamanlarda da 900K dolandırılmıştım o zaman için baya paraydı.Arkadaşlar 850 dolandırıldım da acısını geçirmek adına açtım konuyu...
Ben 850 TL
OmgCS Go'da 2 farklı sunucuda adminlik almıştım sunucular kapandı :/. MTA CIT sunucusuna yeni başladığım zamanlarda da 900K dolandırılmıştım o zaman için baya paraydı.
Oyun içi 900K $Wtf
900K TL degildir herhalde degil mi?
50 dolarArkadaşlar 850 dolandırıldım da acısını geçirmek adına açtım konuyu...
Ben 850 TL