Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Dolandırılmadım.
BİN TL. Dolar olsa intiharı koymuştumAnaaaaa bi anlatır mısın hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 15 ne hocam
Allah belanı vermesin, nasıl becerdin onu. Git arabanın peşine düş kurtar arabayı.Keşke ben de 850₺'ye üzülsem. Acaba 1.200.000₺ araba kaptırınca ne yaşayacaksın tahmin edemiyorum.
Geçmiş olsun abiBİN TL. Dolar olsa intiharı koymuştum
Allah belanı vermesin, nasıl becerdin onu. Git arabanın peşine düş kurtar arabayı.
Anaaaaa bi anlatır mısın hocam?
Olay ne tam olarak
Klasik galerici dolandırma olayları ama sorun yok yani adamın üstüne köstük aldık bir şekilde. Dolandırılma olayları klasikleşti yani artık çoğu galerici minimum 1-2 kez yaşıyor.Allah belanı vermesin, nasıl becerdin onu. Git arabanın peşine düş kurtar arabayı.
Yani eski Total 400 ama suanin parasıyla en az 2k eder. 2 gün öncede 90₺hepsi hocam total ne kadar
Arabayı aldın mı yaniKlasik galerici dolandırma olayları ama sorun yok yani adamın üstüne köstük aldık bir şekilde. Dolandırılma olayları klasikleşti yani artık çoğu galerici minimum 1-2 kez yaşıyor.
Araba değil kanka araba satışı yaparken dolandırıyorlar para vermeden alıyorlar. Arabayı değil parayı aldık.Arabayı aldın mı yani
Yani dolandirılmadinızAraba değil kanka araba satışı yaparken dolandırıyorlar para vermeden alıyorlar. Arabayı değil parayı aldık.
versin ya Hakkım haram zehir olsunÇok onların allah belasını versin
-165 TLArkadaşlar 850 dolandırıldım da acısını geçirmek adına açtım konuyu...
Ben 850 TL
hocam yanlışlıkla dolandırmışsınız siz-165 TL
Evet saçma gibi ama dolandırıldım dedikten sonra kara geçtim
Anlatayım MC hesabı herkes almıştır ben de aldım gene hesap gidecekti ama akıllılık yapıp win 10 kodunu almıştım bir hesabın sonrasında ise java da verdiler win 10'u olanlara ve zamlarla beraber 200 TL'Lik oyun 35'e geldi
sadasdashocam yanlışlıkla dolandırmışsınız siz