Neler Yeni

En Gerçekçi Hayatta Kalma Oyunu SCUM !

Turko623

80+
Reaksiyon skoru
3
Açık dünyada hayatta kalma oyunu Scum ...
Arkadaşlarımla beraber hayatta kalma oyunu arayışındayken google ve steam abimizin karşımıza çıkardığı seçenekler arasında bize görsel şölen olarak en güzel , uygun fiyat , içerik olarak zevkli ve fazlasıyla agresif oyun tarzı sunduğu için bu oyunu tercih etmemiz pekde zor olmadı.
Oyuna başlangıçta karakterinizin cinsiyet , fizik , zeka , hüner gibi özelliklerinin tamamını kendiniz belirliyorsunuz.Bence karakteri detaylı olarak belirlemek çok başarılı oyuna başlayan arkadaşlar demek istediğimi giriş ekranında anlayacaklar :) Bazı küçük detaylar var örnek verirsek dövme ve cinsel organın boyutuna kadar siz ayarlıyorsunuz buda karakterinizin koşu hızı veya dayanıklılık gücünü etkiliyor :)
Tüm özellikleri eşit oranda vermeniz sizi güçlü yapacaktır (y)
Yaşam alanınızı belirlemek için sektörler halinde ayrılmış büyük bir harita sizi bekliyor olacak ve arazi koşulları , şehirlere yakınlığı , loot alanları önemli bir etken.Kuracağınız evin kolay bulunup saldırıya açık olmaması gerekiyor.Birgün eviniz bulunacak sonuçta ama olabildiğince zor keşfedilmeye çalışın kafanızı kaldıracak zamanınız olmayabilir.
3 kişi başladığımız oyunu yaklaşık 15 gündür oynamaya çalışıyoruz , oynuyoruz demedim çalışıyoruz dedim sebebide serverdeki bazı saldırgan arkadaşlarımız sayesinde hayatta kalmamız pekde kolay olmuyor :D

-1- Grafik ve efekt olarak başarılı (y)
-2- Konusu evet buda başarılı (y)
-3- Hayatta kalma oyun içeriği yeterli (y)
-4- Oyun içi hatalar ve buglar can sıkıcı olabiliyor (n)
-5- Adminlerin hile ve dupeye olan hassasiyeti güzel (Emek hırsızlığına sert cevap veriyorlar içiniz rahat olsun) (y)
-6- Optimizasyon idare eder ?

Çok fazla uzatmak istemedim daha fazla detaylandırabilirdim kısa bir özet yapmak istedim arkadaşlar.Hayatta kalma oyunu arayan arkadaşlara küçükte olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Bu arada DONANIM ARŞİVİ'ne böyle bir topluluk oluşturdukları için teşekkür ederim??
Merak edilen oyunlar varsa tecrübelerimi paylaşabilirim , tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

#Evde Kal?

20200314021903_1.webp
20200401194822_1.webp

Geri