Neler Yeni

en güvenilir nerden bilgisayar toplayabilirim?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
arkadaşlar itopyadan alıcaktım çok şikayet vardı ne bilim parça bozuk çıkmış geri almamışlar falan sonra vatandan alıyım dedimvatanda aynı çok fazla şikayet var bilemedim nerden alsam incehesapda öyle toptancıdan almayı düşünüyorum sizce?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sinerji ya da teknobiyotik de düşünebilirsiniz.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Gamegaraj ve teknobiyotike bakabilirsin

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
teknobiyotikde bi parça kırık olduğunda hemen geri dönüş yapalarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ucuz olursa toptancıdan alıcam galiba
Bildiğim kadarıyla yaparlar. Müşteri hizmetleri vb kaliteli diye biliyorum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,056
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
baktım pek içime siinmedi sistemler toptancıdan alıcam ama itopyada o kadar şikayet var fakat herkes oradan alıyor
Çünkü o kadar şikayet yok. Her mağazanın şikayeti vardır çünkü illaki bir kusuru olur. 100.000 kişiye satıyorlar ama 500 kişide sorun çıkıyor o zaman o 500 kişi internette resmen kaos yaratıyor. Halbuki insan sonuçta bu beşer şaşar.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Teknobiyotikte kasanı yollarsın yan camı çizerler yollarlar kargoda oldu derler, nasıl oluyorsa kutunun içinde cam çizilmiş kargoda :)
İşlemci arızalıdır yenisini yollarlar fan kablosunu yollamazlar
Ekran kartı arızalıdır 3 kere yollarsın mecburen değişmek zorunda kaldıkları için değişirler
Ramler uyumsuz niye bunları satarken söylemediniz yada listelediniz yada neden sorduğum halde uyumlu dediniz de bu ramler 3000mhz da çalışmıyor dersin onlarda işlemcin okadar destekliyor der halbuki anakartım ve işlemcim 3000 mhz destekliyor
Monitör alırsın ölü piksel çıkar inat eder değişmezler 3 ten fazla olursa değişiriz derler, sert yaparsın onlarda sert yapar, azarlamaya başlarlar sonra şikayet ediyorum dersin tamam yenisini yolluyoruz derler.
Genel olarak şans işi ve ben hayatım boyunca çok şansız biri olmuşumdur, ama benim için teknik servisle olan iletişim önemli olan ve bu yönden malesef çok kötüler.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Teknobiyotikte kasanı yollarsın yan camı çizerler yollarlar kargoda oldu derler, nasıl oluyorsa kutunun içinde cam çizilmiş kargoda :)
İşlemci arızalıdır yenisini yollarlar fan kablosunu yollamazlar
Ekran kartı arızalıdır 3 kere yollarsın mecburen değişmek zorunda kaldıkları için değişirler
Ramler uyumsuz niye bunları satarken söylemediniz yada listelediniz yada neden sorduğum halde uyumlu dediniz de bu ramler 3000mhz da çalışmıyor dersin onlarda işlemcin okadar destekliyor der halbuki anakartım ve işlemcim 3000 mhz destekliyor
Monitör alırsın ölü piksel çıkar inat eder değişmezler 3 ten fazla olursa değişiriz derler, sert yaparsın onlarda sert yapar, azarlamaya başlarlar sonra şikayet ediyorum dersin tamam yenisini yolluyoruz derler.
Genel olarak şans işi ve ben hayatım boyunca çok şansız biri olmuşumdur, ama benim için teknik servisle olan iletişim önemli olan ve bu yönden malesef çok kötüler.
vatandan alıcam galiba evime 5dk mesafede eğer bir parça kırık çıkarsa değiştirirler diye umuyorum

Top Bottom