Neler Yeni

En güvenilir torrent uygulaması hangisi?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda uTorrent'in mining yaptığına dair çok yazı okudum ve video izledim. Bu yüzden indirmek istemiyorum. Bana temiz bir şey lazım, qBittorrent indirsem olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
huseyin mermeroglu
Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda uTorrent'in mining yaptığına dair çok yazı okudum ve video izledim. Bu yüzden indirmek istemiyorum. Bana temiz bir şey lazım, qBittorrent indirsem olur mu?
free download manager

libos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Korkut Cebeci
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, oyun, futbol
Instagram
ldpli_gabimaru
Steam
turkeybimball
Twitter
BenGabimaru
Discord
ldpligabimaru
Xbox Live Gamertag
Netheryakiti
Epic Games
LDPli Gabimaru
Hiçbirinin güvenli olduğunu düşünmüyorum hocam.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gelir şimdi korsan forumda yasak diyenler ben onlar gelmesen söyliyim onların rolünü aliyim öncelikle korsan yasak. Fakat bende onu kullanıyorum yıllardır açık kaynak kodlu proje ve güzel proje severim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
qbittorrent
realdebrid gibi debridler
idm
jdownloader 2

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Gelir şimdi korsan forumda yasak diyenler ben onlar gelmesen söyliyim onların rolünü aliyim öncelikle korsan yasak. Fakat bende onu kullanıyorum yıllardır açık kaynak kodlu proje ve güzel proje severim.
Korsan yasak değil en son ki fiyatlardan sonra düzenleme geldi foruma pahalı oyunlarda yardımcı olabiliriz diye.

ANYA

80+ Bronze
qbittorrent indir reklamsız o, utorrentte mining yaptığı alakası yok reklam olduğu için virüs mining sanıyorlar geri zekalılar

PNSHER

80+ Bronze

chade

80+ Bronze
hiçbiri güvenli değil. biri yükler virüs çıkmaz sen yüklersin virüsün babası çıkar. bilgisayarının hiçbir zaman güvende olmadığını bilerek indirmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Çam
Sırf sorunu cevaplamak için hesap açtım Qbittorrent rahatlıkla kullanabilirsin hem daha hızlı hemde reklamsız kullanıyorum şu anda...

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri