evet türk telekom kullanıyorum 8 mbps fakat alt yapım olmadığı için pek bir şey yapamıyorum alt yapı ihtiyacı olmayıpta bi tık daha yüksek hız verebilecek bi internet arıyorum fakat bu konulardan anlamadığım için danışmak istedimTurkiyede Ortalama hız olarak en yüksek hız veren şirket TURKSAT KABLONET
Alıntıyı görüntüle
Turksat için özel bir altyapınız olması lazım.Turkey's Mobile and Broadband Internet Speeds - Speedtest Global Index
Turkey ranked 61st in the world for mobile speeds and 102nd for fixed broadband speeds during November 2024.www.speedtest.net
Muhtemelen Turk Telekom altyapısı kullanıyorsunuz.
Turkcell superBox almanız mantıklı olur altyapınız mantıklı değilse.evet türk telekom kullanıyorum 8 mbps fakat alt yapım olmadığı için pek bir şey yapamıyorum alt yapı ihtiyacı olmayıpta bi tık daha yüksek hız verebilecek bi internet arıyorum fakat bu konulardan anlamadığım için danışmak istedim
internet sağlayıların sitelerinden alt yapı sorgulandın mı kaç gösteriyor türknet-millenicom falanevet türk telekom kullanıyorum 8 mbps fakat alt yapım olmadığı için pek bir şey yapamıyorum alt yapı ihtiyacı olmayıpta bi tık daha yüksek hız verebilecek bi internet arıyorum fakat bu konulardan anlamadığım için danışmak istedim
Hız olarak TürkNet Türkiye birincisi sunduğu hizmet de güzelEn hızlı internet sağlayıcısı hangisi olabilir internet almayı düşünüyorum 24 mbps veya 50 mbps altyapı yok tekirdağda yaşıyorum
Türknetin sitesinden sorgula max kaç mbps alabileceğini söylüyorhız bu şekilde
türk telekom alt yapı sorgulamaya tıkladım herşeyi yaptım bu çıktı
Turksat için özel alt yapım varmı nerden anlarım?Turkiyede Ortalama hız olarak en yüksek hız veren şirket TURKSAT KABLONET
Alıntıyı görüntüle
Turksat için özel bir altyapınız olması lazım.Turkey's Mobile and Broadband Internet Speeds - Speedtest Global Index
Turkey ranked 61st in the world for mobile speeds and 102nd for fixed broadband speeds during November 2024.www.speedtest.net
Muhtemelen Turk Telekom altyapısı kullanıyorsunuz.
bana sizle ilgili deyip kapatıyorlarHız olarak TürkNet Türkiye birincisi sunduğu hizmet de güzel
TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum TT sağlayamadığı hizmeti sağlıyor en ufak sorunda hemen ilgileniyorlar ve gerekirse ekip bile yolluyorlar sorun sizle alakali deyip kapatmıyorlar
Turksat için özel alt yapım varmı nerden anlarım?
C4 anlamı ne?