Neler Yeni

en hızlı nvme m.2 ssd

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
arkadaşlar sadece windowsun kurulu olacağı hızlı bir m.2 ssd istiyorum bulabildiğim en hızlısı samsung 980 pro oldu daha hızlısı varmıdır ve bu m.2 ye soğutucu takmazsam yanarmı bilen varmı cevaplarsa sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Neden en hızlı SSD'yi almak istiyorsun ki?
Sadece gündelik kullanım ve oyun için kullanacaksan hız farkı seni etkilemeyecek.
Tabii paran varsa alabilirsin, orasına karışmıyorum.

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden en hızlı SSD'yi almak istiyorsun ki?
Gündelik kullanım ve oyun için kullanacaksan hız farkı seni etkilemeyecek.
Tabii paran varsa alabilirsin, orasına karışmıyorum.
kanka 1 kere alıcam ve durumu iyi olan bir kişiyim bu yüzden fiyatlar aşırı uçuk olmadığı sürece bir sorun yok benim için

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar sadece windowsun kurulu olacağı hızlı bir m.2 ssd istiyorum bulabildiğim en hızlısı samsung 980 pro oldu daha hızlısı varmıdır ve bu m.2 ye soğutucu takmazsam yanarmı bilen varmı cevaplarsa sevinirim
Soğutucunun olayı m.2 ler bir süre ısındıktan sonra performansları düşer, ama o kadar büsbüyük değil ben XPG nin sx6000pro modelini öneririm resimde soğutucu gözükmüyor ama yanında geliyor. ayrıca anakartında soğutucu varsa takmayabilirsin yalnız XPG nin spectrix rgb modelinde abdullah abi bir videosunda da dile getirmişti soğutucusu iyi değil diye aklında bulunsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

thefraude

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Arda Dönmez
paran varsa samsung başka marka olarak xpg de alabilirsin ama en iyisi samsung

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
benim gördüğüm en hizli m2 ssd samsungun un 6gb okuma yazması olan bi nvm m2 ssd çok felaket bişeydi ama en iyi bumu bilmiyorum benim bildim en hizlisi bu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Madem en hızlı ssd yi istiyorsun anakartın ne olacak ?
Benim bulduğum bunlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,079
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom