Neler Yeni

en hızlı torrent indirici nedir sınırlaması olmayan?

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
merhaba arkadaşlar 1haftadır bununla uğraşıyorum kullanamdığım torrent indirici kalmadı resmen sorun tam olarak şu originden indirme yapıyorum indirme hızım saniyede 90 100 mb hızında indiriyor
ama torrentten dosya indiriyorum s/15mb 20mb gibi değerlerde indiriyor utorrent qbittorrent vs hepsi aynı önerebileceğiniz bi indirici vs varmıdır çok mutlu olurum

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hangi oyunu indireceksin

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar 1haftadır bununla uğraşıyorum kullanamdığım torrent indirici kalmadı resmen sorun tam olarak şu originden indirme yapıyorum indirme hızım saniyede 90 100 mb hızında indiriyor
ama torrentten dosya indiriyorum s/15mb 20mb gibi değerlerde indiriyor utorrent qbittorrent vs hepsi aynı önerebileceğiniz bi indirici vs varmıdır çok mutlu olurum
qBitTorrent

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Speedtest te 100 Mbps çıkıyorsa zaten Steam'den felan da 12 Mb/s ile indirirsin dikkat et ikisinin birimi farklı 100 Mb/s ile indiremezsin.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Speedtest te 100 Mbps çıkıyorsa zaten Steam'den felan da 12 Mb/s ile indirirsin dikkat et ikisinin birimi farklı 100 Mb/s ile indiremezsin.

speed test sonucu bu şekil çıkıyor test edince
Ekran Görüntüsü (4).png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mb/s ile Mbps aynı şeyler. MB/s senin dediğin. oradaki "B" harfinin büyük yada küçük olması bit ve byte arasındaki farkı veriyor. yani 100Mbps=100Mb/s=12.5MB/s

Logithx

80+ Bronze
Torrent indirmelerindeki hızın torrent indirmeye yarayan programla alakası yoktur kaynakla alakası vardır steam origin epic games gibi digital dağıtım yapan sitelerin sunucuları üzerinden indirme gerçekleştiği için daha hızlı iniyor bizde bu sitelerden 60 70 mb hızla indirme yapıyoruz yeri geliyor torrentte hız 1 mb kadar düşüyor..

Top Bottom