enpara yıllık kart ücreti yok bişey yok diğer bankalar 1000 TL yakın yıllık kart ücreti alıyor neredeyseArkadaşlar kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum ama en kullanışlı hangisi bilmediğim için deneyimli olan üyelerimiz bilgi verirse sevinirim
ENparanın kredi kartta bir artısı yok banka kartı olarak kullanılabilir.enpara yıllık kart ücreti yok bişey yok diğer bankalar 1000 TL yakın yıllık kart ücreti alıyor neredeyse
Bonuscard bence puan kazanımı ve peşin fiyatına taksit olarak benim alışveriş yaptığım yerlerde bonus hep oluyorArkadaşlar kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum ama en kullanışlı hangisi bilmediğim için deneyimli olan üyelerimiz bilgi verirse sevinirim
Ayrıca kart ücretini ödememek gibi hukuki hakkınızda mevcut çoğu banka müşteri hizmetlerini arayınca iade ve iptal de ediyor. ben yapıkredi de almıştımenpara yıllık kart ücreti yok bişey yok diğer bankalar 1000 TL yakın yıllık kart ücreti alıyor neredeyse
yok 6 ay kullanma sözü yok bilmem ne gibi saçmalıklar sunuyorlar onun için deENparanın kredi kartta bir artısı yok banka kartı olarak kullanılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bonuscard bence puan kazanımı ve peşin fiyatına taksit olarak benim alışveriş yaptığım yerlerde bonus hep oluyor
a
Ayrıca kart ücretini ödememek gibi hukuki hakkınızda mevcut çoğu banka müşteri hizmetlerini arayınca iade ve iptal de ediyor
Katılıyorum Bonus o yönden çok avantajlı.ENparanın kredi kartta bir artısı yok banka kartı olarak kullanılabilir.
Bonuscard bence puan kazanımı ve peşin fiyatına taksit olarak benim alışveriş yaptığım yerlerde bonus hep oluyor
a
Ayrıca kart ücretini ödememek gibi hukuki hakkınızda mevcut çoğu banka müşteri hizmetlerini arayınca iade ve iptal de ediyor. ben yapıkredi de almıştım
hocam bir kaç kişi de bana Kuveyt onermişti onun hakkinda ne düşünüyorsunuzENparanın kredi kartta bir artısı yok banka kartı olarak kullanılabilir.
a
Ayrıca kart ücretini ödememek gibi hukuki hakkınızda mevcut çoğu banka müşteri hizmetlerini arayınca iade ve iptal de ediyor. ben yapıkredi de almıştım
Eğer gençsen kampanyaları güzel. 25 yaş altı için genç kart var, tavsiye ederim. Mevcutta onu kullanıyorum. Sadece tek sıkıntısı kredi kartının 2k limiti var. Kullandığım kampanyalardan bazıları, her harcamana %10 iade(250tl limitli, altın puan da olabilir hatırlamıyorum), buna benzer aynı şekilde, market ve restoran larda geçerli %10 kampanyası da var. bu 2k lık limiti ay içerisinde ödeme yaparak limit açığı oluşturabilirsiniz.hocam bir kaç kişi de bana Kuveyt onermişti onun hakkinda ne düşünüyorsunuz
hangi banka 18 yaşındayımEğer gençsen kampanyaları güzel. 25 yaş altı için genç kart var, tavsiye ederim. Mevcutta onu kullanıyorum. Sadece tek sıkıntısı kredi kartının 2k limiti var. Kullandığım kampanyalardan bazıları, her harcamana %10 iade(250tl limitli, altın puan da olabilir hatırlamıyorum), buna benzer aynı şekilde, market ve restoran larda geçerli %10 kampanyası da var. bu 2k lık limiti ay içerisinde ödeme yaparak limit açığı oluşturabilirsiniz.