Öbür kartları hep ailenle vs. yapmak zorundasın. Bir kaç seçeneğin var Tosla, İninal, Papara vs. Bunların arasında komisyonlu vs. olanı İninal diğerleri kötü zaten arasında en iyisi Papara al geç derim.arkadaşlar ben bankalardan kart almak istiyorum 16 yaşındayım şöyle temassız ve para göndermesi açık olan bir banka kartı önerir misiniz?
Aga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 Tl üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.arkadaşlar ben bankalardan kart almak istiyorum 16 yaşındayım şöyle temassız ve para göndermesi açık olan bir banka kartı önerir misiniz?
Öbür kartları hep ailenle vs. yapmak zorundasın. Bir kaç seçeneğin var Tosla, İninal, Papara vs. Bunların arasında komisyonlu vs. olanı İninal diğerleri kötü zaten arasında en iyisi Papara al geç derim.
papara var ama bana daha geniş özgür bir kart lazımAga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 TL üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.
Gündelik Hayat İçin Papara iyi ancakÖbür kartları hep ailenle vs. yapmak zorundasın. Bir kaç seçeneğin var Tosla, İninal, Papara vs. Bunların arasında komisyonlu vs. olanı İninal diğerleri kötü zaten arasında en iyisi Papara al geç derim.
Papara black kard ile anlaşmalı bankalara para gönderebiliyoruz. Komisyon alınmıyor ve nerdeyse tüm bilindik bankalar ile anlaşmalılar.Aga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 TL üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.