Neler Yeni

en iyi 18 yaş altı banka kartı

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
arkadaşlar ben bankalardan kart almak istiyorum 16 yaşındayım şöyle temassız ve para göndermesi açık olan bir banka kartı önerir misiniz?

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Kendine genç girişimci hesabı açabilirsin iş bankasindan bu sayede kart adına ve Ibana sahip olacaksın en mantıklısı o.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Aile bireyinle gidip öğrenebilirsiniz çok meşakkatli bir işlem değil.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
arkadaşlar ben bankalardan kart almak istiyorum 16 yaşındayım şöyle temassız ve para göndermesi açık olan bir banka kartı önerir misiniz?
Öbür kartları hep ailenle vs. yapmak zorundasın. Bir kaç seçeneğin var Tosla, İninal, Papara vs. Bunların arasında komisyonlu vs. olanı İninal diğerleri kötü zaten arasında en iyisi Papara al geç derim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Aga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 Tl üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Öbür kartları hep ailenle vs. yapmak zorundasın. Bir kaç seçeneğin var Tosla, İninal, Papara vs. Bunların arasında komisyonlu vs. olanı İninal diğerleri kötü zaten arasında en iyisi Papara al geç derim.
Aga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 TL üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.
papara var ama bana daha geniş özgür bir kart lazım

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Gündelik Hayat İçin Papara iyi ancak
dijital alışverişlerde tosla daha iyi
çünkü steam'den kupon alırsan indirim
yemek sepeti yemek siparişi indirin
spotify netflix, yarısını karşılıyor (papara'da karşılıyor ancak belirli bi miktarı tosla direk yarı yarıya)
vs. vs.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Papara ve Tosla olduğunu düşünüyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Aauyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Arda
Aga bende 16 yaşındayım papara kullanıyorum aidat almıyor ayda kart ile 5 defadan az yükleme yaparsan yükleme ücreti almıyor, kart olmadan iban ile yüklersen ücretsiz yapıyor 500 TL üstü yüklersen komisyon kesiyor. Kötü yanı başka bankaya para gönderemiyoruz diye biliyorum.
Papara black kard ile anlaşmalı bankalara para gönderebiliyoruz. Komisyon alınmıyor ve nerdeyse tüm bilindik bankalar ile anlaşmalılar.

Top Bottom