Android En İyi Android Tarayıcısı Hangisi?

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Merhaba,

Android telefon kullanıyorum.

Şuan Opera yüklü, her şeyi bana uyuyor fakat bazen google görsellere tıkladığımda onu algılamayıp sanki arama çubuğuna tıklamışım gibi klavye açılıyor.

Chrome sevmiyorum.

IMG_20211202_022937.jpg

Böyle hızlı erişimi ana ekrana ekleyebileceğim güzel bir tarayıcı önerir misiniz?

Uc, Firefox ya da başka bu tarz önerirseniz.

Hızlı stabil.

uzun süredir Firefox kullanıyorum ekstra özelliklerinden memnunum. Chrome da bug yaşadığım için geçmiştim Firefoxta böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım

uzun süredir Firefox kullanıyorum ekstra özelliklerinden memnunum. Chrome da bug yaşadığım için geçmiştim Firefoxta böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım
Firefox' dan yazıyorum.

Gerçekten güzel ve hızlı ama 16 tane sık kullanılan site ekleyebiliyorum.

Fazlası olmuyor bu üzücü

İnternet üzerinden İngilizce kitap okuyorum çoğunlukla üşenip Türkçe’ye çevirdiğim için ve bu özellik sadece Chrome’da olduğu için Chrome’un kölesi gibiyim

Ben Samsung Internet ve Opera GX for Android tarayıcılarını kullanıyorum. Ikisinden de memnunum.

Merhaba,

Şuan Opera yüklü, her şeyi bana uyuyor fakat bazen google görsellere tıkladığımda onu algılamayıp sanki arama çubuğuna tıklamışım gibi klavye açılıyor.

Chrome sevmiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Böyle hızlı erişimi ana ekrana ekleyebileceğim güzel bir tarayıcı önerir misiniz?

Hızlı stabil.
Edit:

Samsung İnternet Browser çok daha hızlı, çok daha iyi kesinlikle deneyin.

Opera gx bence en iyisi

Merhaba,

Chrome sevmiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Hızlı stabil.
Opera GX

Chrome sevmiyorum derken tasarımını mı? Yoksa Chromium tabanlı olmasını mı? Yoksa sadece Chrome mu sevmiyorsun?

Geri