Neler Yeni

En iyi battlefield oyunu hangisi

Bf 1 öneririm.

Battlefield 4, ama eski öz veteran kitlesi oynadığından dolayı tokat manyağı olmama şansın yok, az biraz uğraş ile çözülmeyecek bir şey değil, özel serverlarda hile ile karşılaşma olasılığında yok en azından, bu dediklerimi BF1 ( anti cheat geldikten baya bir azalma söz konusu yalan yok) ve BFV oynadığında çok net bir şekilde anlayacaksın.
önerdiğiniz bf4 mü hocam

herkesin zevki farklıdır illaki herkes bf serisinden farklı oyunlar seviyor ama ben çok arada kaldım şuanda

herkesin zevki farklıdır illaki herkes bf serisinden farklı oyunlar seviyor ama ben çok arada kaldım şuanda
Hocam bf 1 veya 5 arasından seçim yapmanız daha iyi olur bence.

eskiden 1 ve 5 i indirime girmişken aldım. ikisinide oynadım bf5 beni daha çok sardı..hazır ucuzken ikisinide al denersin(bf1 de daha çok türk oyuncu var)

bence 2042

Hocam bf 1 veya 5 arasından seçim yapmanız daha iyi olur bence.
1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiden 1 ve 5 i indirime girmişken aldım. ikisinide oynadım bf5 beni daha çok sardı..hazır ucuzken ikisinide al denersin(bf1 de daha çok türk oyuncu var)
ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunları

1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunları
ikisininde optimizasyonu iyi. o zaman bf5 öneririm daha çok oyuncusu var bf1 e nazaran.

Bf fanboyu olarak net bf1 diyorum. Sonrasında bf5>bf3>bf4>battlefield bad company 2>bf2042

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,840
Üyeler
173,080
Son üye
Felltheun
Geri