insect0xff
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
1'den 5'e geçtik baya mutluyuz bence 5
önerdiğiniz bf4 mü hocamBattlefield 4, ama eski öz veteran kitlesi oynadığından dolayı tokat manyağı olmama şansın yok, az biraz uğraş ile çözülmeyecek bir şey değil, özel serverlarda hile ile karşılaşma olasılığında yok en azından, bu dediklerimi BF1 ( anti cheat geldikten baya bir azalma söz konusu yalan yok) ve BFV oynadığında çok net bir şekilde anlayacaksın.
Evet hocam, almışken premium edition almak daha mantıklı olur, tabi tercih sizinönerdiğiniz bf4 mü hocam
Hocam bf 1 veya 5 arasından seçim yapmanız daha iyi olur bence.herkesin zevki farklıdır illaki herkes bf serisinden farklı oyunlar seviyor ama ben çok arada kaldım şuanda
1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımındanHocam bf 1 veya 5 arasından seçim yapmanız daha iyi olur bence.
ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunlarıeskiden 1 ve 5 i indirime girmişken aldım. ikisinide oynadım bf5 beni daha çok sardı..hazır ucuzken ikisinide al denersin(bf1 de daha çok türk oyuncu var)
ikisininde optimizasyonu iyi. o zaman bf5 öneririm daha çok oyuncusu var bf1 e nazaran.1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunları