Neler Yeni

En iyi battlefield oyunu hangisi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
bf2042 hastasıyım

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
Battlefield 4, ama eski öz veteran kitlesi oynadığından dolayı tokat manyağı olmama şansın yok, az biraz uğraş ile çözülmeyecek bir şey değil, özel serverlarda hile ile karşılaşma olasılığında yok en azından, bu dediklerimi BF1 ( anti cheat geldikten baya bir azalma söz konusu yalan yok) ve BFV oynadığında çok net bir şekilde anlayacaksın.
önerdiğiniz bf4 mü hocam

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Alican ekinci
eskiden 1 ve 5 i indirime girmişken aldım. ikisinide oynadım bf5 beni daha çok sardı..hazır ucuzken ikisinide al denersin(bf1 de daha çok türk oyuncu var)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ali Batmaz
bence 2042

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
Hocam bf 1 veya 5 arasından seçim yapmanız daha iyi olur bence.
1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımından
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden 1 ve 5 i indirime girmişken aldım. ikisinide oynadım bf5 beni daha çok sardı..hazır ucuzken ikisinide al denersin(bf1 de daha çok türk oyuncu var)
ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunları

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Alican ekinci
1 ve 5 arasında kaldım evet ama ikisininde bir optimizasyon sorunu falan varmı hangisi daha iyidir grafikler falan bakımından
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisini şuanda alamam gibi bütçemi aşar şuanlık ansızın gördüm indirimi aslında ayın 11 ine kadar devam ediyor indirim o zamana kadar ayarlamaya çalışırım ama ara tatilde oynamaya başlayacağım oyunları
ikisininde optimizasyonu iyi. o zaman bf5 öneririm daha çok oyuncusu var bf1 e nazaran.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Rusty
Bf fanboyu olarak net bf1 diyorum. Sonrasında bf5>bf3>bf4>battlefield bad company 2>bf2042

Top Bottom