Beyler oyun bitti, bu nasıl iş
6 saatte bütün görevler bitti, mw1 remastered.
Oyunun teması hakikaten güzel, görevler, hikayeler, ekip çok iyi. Atış hissiyatı, gerçekçi savaş ortamı, gerçekçi olaylar gayet iyi. 15 yıl önce oynasam kesinlikle bayılırdım, şimdi bile gidiyor.
Ancak remastered olmasına rağmen grafikler pek iç açıcı değil, metro exodusun üstüne bunu oynadım, çok basit kalmış, ekran kartı doğru dürüst ısınmadı bile.
Açıkcası 80 lira vermiştim galiba, bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum, yenilenmiş olsa dahi 20 lira ederi var. Yepyeni çok daha uzun, grafikleri kat kat iyi, daha fazla emek harcanmış oyunları bu paralara satıyorlar zaten. Almayı düşünüp bu konuyu bulan varsa, düz versiyonu alın, remastered diye 4 katı ödemeye gerek yok.
edit: İndirdim, çıkıyor oynayacak kişiler, hiç fena değil, cs go gibi bir ortam var. Fakat parasında değilim ama hala 80 lira etmeyeceğini düşünüyorum, galiba ilk çıktığı zamanlar bu ayarda oyun olmadığı için insanlar çok beğenmiş, hep güzel anıları kalmış. Fakat artık bir dünya oyun olduğu için pek bir özelliği kalmıyor.