Neler Yeni

En İyi Call of Duty Oyunu Hangisi ?

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Şimdi hocam oyundan ne bekliyorsunuz bu önemli. Eski oyunların ( MW serisi gibi ) şuan çok oyunculusu için alınmaz ama hikayesi için alınabilir. Gerçi nispeten daha yeni çıkan oyunları oynadıysanız efekt kalitesi vs. kötü gelebilir. Onun dışında çok oyunculu sizin için önemliyse yeni çıkan oyunlarını alabilirsiniz. Ne yazık ki ikisini de bulunduran bir oyunu yok bildiğim kadarıyla. Fiyat konusuna gelirsek bazı oyunları ara ara olan indirimlerde de aynı fiyata satılıyorken bazıları da ara ara olan indirimlere göre daha uygun. Bunu steam in veri tabanından bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Peki arkadaşlar cod 4 mw yazan ile cod mw remastered yazan aynı oyunlar mı? Öyle ise remastered almaya değer mi?
Hikaye görevler falan aynı sadece remastered olanın grafikleri çok daha iyi

c3nk

80+
Teşekkürler,

MW1 Remastered olanını satın aldım, single 60 multi 60 120gb+ oyun :D
Remastered olanın multisi biraz sıkıntı, oynayacak adam bulunmuyor yazmışlar ama en kötü hikayesi için almış olurum, çok övülmüş, eski grafikler pek hoşuma gitmedi. Özellikle metro exodusun üstüne gözüme batar diye
Diğerlerini henüz satın almıyorum, bu bitince duruma göre bakarız artık.

c3nk

80+
Beyler oyun bitti, bu nasıl iş :D 6 saatte bütün görevler bitti, mw1 remastered.

Oyunun teması hakikaten güzel, görevler, hikayeler, ekip çok iyi. Atış hissiyatı, gerçekçi savaş ortamı, gerçekçi olaylar gayet iyi. 15 yıl önce oynasam kesinlikle bayılırdım, şimdi bile gidiyor.
Ancak remastered olmasına rağmen grafikler pek iç açıcı değil, metro exodusun üstüne bunu oynadım, çok basit kalmış, ekran kartı doğru dürüst ısınmadı bile.

Açıkcası 80 lira vermiştim galiba, bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum, yenilenmiş olsa dahi 20 lira ederi var. Yepyeni çok daha uzun, grafikleri kat kat iyi, daha fazla emek harcanmış oyunları bu paralara satıyorlar zaten. Almayı düşünüp bu konuyu bulan varsa, düz versiyonu alın, remastered diye 4 katı ödemeye gerek yok.

Multi oynayayım dedim, 60 küsür gb daha indirme çıktı. İndirmeye değer mi arkadaşlar? Oynayacak birileri çıkıyor mu? 2-2.5 saat sürüyor indirme, boşa uğraşmayayım.

edit: İndirdim, çıkıyor oynayacak kişiler, hiç fena değil, cs go gibi bir ortam var. Fakat parasında değilim ama hala 80 lira etmeyeceğini düşünüyorum, galiba ilk çıktığı zamanlar bu ayarda oyun olmadığı için insanlar çok beğenmiş, hep güzel anıları kalmış. Fakat artık bir dünya oyun olduğu için pek bir özelliği kalmıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Tartışmaya kapalı şekilde COD 2

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali Türker
Arkadaşlar indirimlerden bolca oyun stoğu yaptım, en son olarak birkaç call of duty oyunu alıp bu yıllık bu işi kapatmak istiyorum, zaten ancak biter gibi görünüyor :D

Bu seriye hep benim hevesim vardı ama hiç oynamadım, 2-3 tane oyununu alacağım, öneriniz nedir?

Cod 4 modern warfare
Cod modern warfare 2
cod modern warfare remastered

Araştırınca en çok bunlar önerilmiş, remastered olan ilk yazdığım cod 4 mw nin yenilenmiş hali galiba, tamamen aynısı daha iyi grafikler gibi anladım ben? Black Ops serileri yerine hep mw serisi önerilmiş.

Şunu da söyleyeyim, sistemim baya üst düzey oldu. O sebeple olabildiğince kaliteli grafikler ile oynamak istiyorum, eski oyunların grafikleri pek hoş gelmiyor artık göze.
Call of duty vanguard en iyisi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,327
Üyeler
163,989
Son üye
alicannsolak
Top Bottom