Neler Yeni

Yardım EN İYİ F/P BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİNİZ (AIRPODS TARZI)

Xsezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sezer
Bütçe
200
Önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?
QCY T7 aldım 2 hafta kadar önce. 3 tane aldım ve aldığım herkes memnun. Ben de memnunum. Bir problemle karşılaşmadık şu ana dek. Bağlantısı kolay, uygulaması kolay. Öneririm. Tek sorun silikonu yok. Olmasa da çok güzel bir performansı var.

Xsezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işe yaramaz bu ama teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

QCY T7 aldım 2 hafta kadar önce. 3 tane aldım ve aldığım herkes memnun. Ben de memnunum. Bir problemle karşılaşmadık şu ana dek. Bağlantısı kolay, uygulaması kolay. Öneririm. Tek sorun silikonu yok. Olmasa da çok güzel bir performansı var.

t5 nasıl

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
işe yaramaz bu ama teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

t5 nasıl
Kullanmadım. Kullanan görmedim. T7'nin silikonlusuna benziyor ama T7'nin tasarımı daha hoşuma gitmişti benim. Çevremdeki neredeyse herkes (Bir havalimanında çalışıyorum) Xiaomi ya da Huawei marka airbuds'lar kullanıyor.

QCY T7 yi bizzat kullandığım için önerdim. Dokunmatiği, tuş ataması vs var. İki kulaklıkta ayrı ayrı çalışıyor ve her ikisinde mikrofon var. Mesela benim bu aralar sol kulağımda olan problemden ötürü sadece sağ kulaklığı kullanıyorum. Bazen sol kulaklığı takıyorum. Ne karşımdaki beni net duymamazlık oluyor ne de başka bir sorun. IOS ve Androidde'de uygulaması mevcut. Kolayca eşleştirip uygulama üzerinden de ayarlar yapabiliyorsun.

Top Bottom