Oha 30 gün %27 çok fazla değil miakbank 30 günlük %27 veriyor sanırım
yıllık oranda %27 veriyolar hocamOha 30 gün %27 çok fazla değil mi
linçlenmeyi göze aldıysan kolay gelsinelimde bir miktar para var her ay onu faize yatırmak istiyorum %25 ile %30 arasında faiz veren banka var mı sürekli olarak çünkü bazı bankalar sadece hoş geldin faizi veriyor ama geçiçi olarak bana sürekli yüksek faiz veren banka lazım
Faizli paradan zarar geleceğinden asla önermem. O paradan size hayır gelmez. Faiz haram çünkü.elimde bir miktar para var her ay onu faize yatırmak istiyorum %25 ile %30 arasında faiz veren banka var mı sürekli olarak çünkü bazı bankalar sadece hoş geldin faizi veriyor ama geçiçi olarak bana sürekli yüksek faiz veren banka lazım
30 günlük diyince aklım gittiyıllık oranda %27 veriyolar hocam
Faiz önerir misiniz diye sormuyor. Konuyu farklı yere çekmeyelimFaizli paradan zarar geleceğinden asla önermem. O paradan size hayır gelmez. Faiz haram çünkü.
haramını helalini sorgulamak size kalmadıFaizli paradan zarar geleceğinden asla önermem. O paradan size hayır gelmez. Faiz haram çünkü.
Bu sorgulamak değil uyarmak. Ek olarak göz mü yumalım günaha girmesine?haramını helalini sorgulamak size kalmadı
hocam sürekli %27 mi veriyor yoksa geçici olarak mı bilginiz var mı ?akbank 30 günlük %27 veriyor sanırım
Çok bir bilgim yok fakat çoğu banka o civarda faiz uyguluyor diye tahmin ediyorum eğer elinizdeki miktar belirli bir sınırın üstündeysehocam sürekli %27 mi veriyor yoksa geçici olarak mı bilginiz var mı ?
Helal haramı sorgulamak insanlara kalmıyor cevap bile vermeyin engelleyin gitsin. Forum gözünüzde temizlenmiş olur.Aynı benim konu gibi olur şimdi burası da helal harama gidiyor konu yine
Müslüman olup olmadığını bile bilmediğin birisini uyarıyosun .dBu sorgulamak değil uyarmak. Ek olarak göz mü yumalım günaha girmesine?