rdr 2 1. final ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 saat oyun oynattılar lan duyguları karıştırdı bayaBeklentiniz neydi?
8 saat oyun oynattılar lan duyguları karıştırdı bayaBeklentiniz neydi?
Ben o şerefsizi acı çektirerek öldürmeyi bekliyordum o kadar john denen adamla oynadık. Bi anda öldü gitti.Beklentiniz neydi?
Johna geçiş beni de pek memnun etmedi doğrusu arthurla alsaydık intikamı daha iyi olurduBen o şerefsizi acı çektirerek öldürmeyi bekliyordum o kadar john denen adamla oynadık. Bi anda öldü gitti.
Arthur ile kimin intikamını alıcaz.Johna geçiş beni de pek memnun etmedi doğrusu arthurla alsaydık intikamı daha iyi olurdu
Verdiği zararın.Lennie gibi genç birinin ölümü de onun suçuyduArthur ile kimin intikamını alıcaz.
hatırladığım mafia olduğundan mafia diyorum ama gene güzeldiDaha dün Dying Light 2 bitirdim. Sanırım TRUE ENDING yaptım ve oyunun sonundaki o sanırım CGI ile yapılan sahne çok etkiledi beni.
2. olarak da Metro Exodus'un BAD ENDING'i insanı ağlatır. Aynı şekilde DLC'si Two Colonels da çok iyiydi.
NOT: Konu Dışı'na açmanın sebebi şimdi PC Oyunları'na açsam konsol özel oyun da yazılabilir. O yüzden Konu Dışı'na açtım.
belki bazılarına basit gelir ama nedense beni hep crysis 2 oyunun sonu etkilemiştir kostümün propheti bırakmayıp alcatraz ı prophet a tekrardan dönüştürmesi beni hep etkilemiştirDaha dün Dying Light 2 bitirdim. Sanırım TRUE ENDING yaptım ve oyunun sonundaki o sanırım CGI ile yapılan sahne çok etkiledi beni.
2. olarak da Metro Exodus'un BAD ENDING'i insanı ağlatır. Aynı şekilde DLC'si Two Colonels da çok iyiydi.
NOT: Konu Dışı'na açmanın sebebi şimdi PC Oyunları'na açsam konsol özel oyun da yazılabilir. O yüzden Konu Dışı'na açtım.