Existentia
80+ Silver
Bioshock infinite sonra Witcher 3 veya far cry 3 diyebilirim
A way out ve metroDaha dün Dying Light 2 bitirdim. Sanırım TRUE ENDING yaptım ve oyunun sonundaki o sanırım CGI ile yapılan sahne çok etkiledi beni.
2. olarak da Metro Exodus'un BAD ENDING'i insanı ağlatır. Aynı şekilde DLC'si Two Colonels da çok iyiydi.
NOT: Konu Dışı'na açmanın sebebi şimdi PC Oyunları'na açsam konsol özel oyun da yazılabilir. O yüzden Konu Dışı'na açtım.
Rdr2, Gow3,dl1.Daha dün Dying Light 2 bitirdim. Sanırım TRUE ENDING yaptım ve oyunun sonundaki o sanırım CGI ile yapılan sahne çok etkiledi beni.
2. olarak da Metro Exodus'un BAD ENDING'i insanı ağlatır. Aynı şekilde DLC'si Two Colonels da çok iyiydi.
NOT: Konu Dışı'na açmanın sebebi şimdi PC Oyunları'na açsam konsol özel oyun da yazılabilir. O yüzden Konu Dışı'na açtım.
The last of us part 2 final sahnesi beni sinir etti çok zoruma gitti ne yalan söliyim cidden o kadar zarar gördük bu yapılır mı? beKatılıyorum the Last of us part 2 final sahnesi çok iyiydi şahsen ben ağlamıştım sizi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
The Last of us serisi
Beyond two souls
Detroit become human
Brothers: A Tale of Two Sons
Hocam valla bende ilk bitirdiğim de sinirlendim biraz ama zamanla daha iyi anlıyorsun özellikle remasteredaki yönetmen yorumlarına dinleyince oyuna bakış açım çok değiştiThe last of us part 2 final sahnesi beni sinir etti çok zoruma gitti ne yalan söliyim cidden o kadar zarar gördük bu yapılır mı? be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titanfall 2 de iyidi bence yani orta derece