Bütçe ?merhabalar pc almak istiyorum ama aldığım sitede sorun yaşamak istemiyorum en güvenilir en sıkıntısız hazır sistem satan site önerir misiniz
İtopyamerhabalar pc almak istiyorum ama aldığım sitede sorun yaşamak istemiyorum en güvenilir en sıkıntısız hazır sistem satan site önerir misiniz
bütçeyi napıcan adam sistem önerisi istememiş alemsinizBütçe ?
Bırak o zaman cevabı o adam versinbütçeyi napıcan adam sistem önerisi istememiş alemsiniz
yorum yapmak için yapmayı bırakın diye diyorum hemen savunmaya geçmene gerek yok .Kötü bişey demedim sonuçta donanım arşivi üyelerinin çoğu okumadan direk atlıyor yorumlara yada okumaları yazmaları yok kim bilirBırak o zaman cevabı o adam versin
sormanız iyi oldu teşekkür ederim bütçe 25000-30000 arası valorant gta5 kingdome come deliverance tarz oyunları oynamayı düşünüyorum valorantta 300 üzeri fps almak diğer oyunları da yüksek kalitede oynamak istiyorumBütçe ?
Bildiğiniz gibi teknoloji şans işi. Belirtilen bütün sitelerde sorun yaşayanlarımız illaki olmustur. Tamamen güvenilir olmasını istiyorsanız gidip kendiniz toplayın vatandan veya itopyadan.
Şu an konuyu açan arkadaşa bir faydan yok. Sadece forum hakkında fikirlerini dile getiriyorsun. Bu durumda yorum yapmak için yorum yapan sen oluyorsun.yorum yapmak için yapmayı bırakın diye diyorum hemen savunmaya geçmene gerek yok .Kötü bişey demedim sonuçta donanım arşivi üyelerinin çoğu okumadan direk atlıyor yorumlara yada okumaları yazmaları yok kim bilir
Şu an belirttiğiniz fiyat bandında yüksek performanslı bir sistem hatırlamıyorum ne yazık ki. Konu başlığını direkt bütçenizi belirterek tekrar düzenleyin. Bilgili arkadaşlar sizlere sistem paylaşımları yapıcaktır. Duruma göre satan siteler üzerinden araştırmalarınızı sürdürürsünüz.sormanız iyi oldu teşekkür ederim bütçe 25000-30000 arası valorant gta5 kingdome come deliverance tarz oyunları oynamayı düşünüyorum valorantta 300 üzeri fps almak diğer oyunları da yüksek kalitede oynamak istiyorum
Sen önce okumayı öğren sonra cevap ver bu kadar ağlamanı gerektiricek bişey demedim sadece adam sistem sormamış bütçeyi napıcan dedim Buralara kadar uzatmanın bi anlamı yoktu. Hem suçlusun hem güçlü ne güzelŞu an konuyu açan arkadaşa bir faydan yok. Sadece forum hakkında fikirlerini dile getiriyorsun. Bu durumda yorum yapmak için yorum yapan sen oluyorsun.
Farkındasındır umarım
Çok basit bir şey söylüyorum sana. Dediğin şey konu açan kişiyi ilgilendirir. Seni ilgilendiren bir durum yokSen önce okumayı öğren sonra cevap ver bu kadar ağlamanı gerektiricek bişey demedim sadece adam sistem sormamış bütçeyi napıcan dedim Buralara kadar uzatmanın bi anlamı yoktu. Hem suçlusun hem güçlü ne güzel
bütçeyi bilmeden adam nasıl sistem önerisi atabilir mesela yani 5k lık pc de atabilir 40k lık da ayrıca forum üyelerinin çoğunun okuma yazması yoksa niye bu forumdasınbütçeyi napıcan adam sistem önerisi istememiş alemsiniz
İncehesap'ın orada durması diğer sitelere hakarettir!İtopya
Sinerji
İnceHesap
GameGaraj
Vatan
bu sitelerde sorun çıkmaz...