Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Uzun ve Detaylı incelemeler oldu. Bu gün açıklanmasına çok olağan bakıyorum. Tabi Abdullah HACIGÜL daha iyi bilir.Bugün mü açıklanacak?
Uzun ve Detaylı incelemeler oldu. Bu gün açıklanmasına çok olağan bakıyorum. Tabi Abdullah HACIGÜL daha iyi bilir.Bugün mü açıklanacak?
Emzik verirler belki@Abdullah Hacıgül Hocam 2.ci ve 3.cüye teselli ödülü vermeyi düşünüyor musunuz?
eğer Abdullah HACIGÜL'ün arada kaldığı 2 konu çıkarsa ne olacak? ikisinide çok beğendi diyelim.Emzik verirler belki
Her hafta yapılacağını belirtti o yüzden sanmıyorum.eğer Abdullah HACIGÜL'ün arada kaldığı 2 konu çıkarsa ne olacak? ikisinide çok beğendi diyelim.
Olabilecek durumlar bunlar.
Belli olmaz.Her hafta yapılacağını belirtti o yüzden sanmıyorum.
Burada hit yada beğeni sayısına bakılmıyor ki?Valla tek incelemem var o da monster ile alakalı olduğu için hiti 200 falan olsa bile 10 kişi dikkatli okuyarak cevap verdi. Tarafsız incelemeyip fanboyluk yapsaydım hiti uçururdum da neyse gerek yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Önceden yapılmış bir incelemeyi kopyala yapıştır YAPMADAN tekrar yapsak sayılıyor mu ?
Sistem toplamaya yeni başladım daha dün ilk parçam olan masa ayağını incelemeyi düşünüyorum. Çok zor bir inceleme olacakArkadaşlar forumumuzda güzel bir etkinlik yapmaya karar verdik. "Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri" bölümünde ürünün fiyatı önemli olmaksızın elindeki teknolojik ürünü inceleyip en iyi incelemeyi yazan üyemize şuan kararlaştırmasak da şuanlık minimum fiyatı 250 TL olan bir ekipman hediye edeceğiz.
Bunu her hafta yapmayı planlıyoruz şuan yarışmamız başladı pazar günü ilk haftanın kazananını açıklayacağız.
Yarışmacılardan beklentimiz
1- Konu Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri bölümünde açılmalı
2- Ürün detayları anlatılırken fotoğraflarla yardımcı görseller eklenmeli
3- Doğru bir Türkçe kullanımı
4- Ürün detaylıca incelenmeli
5- İnceleme başlıkları "ürünün adı İncelemesi" şeklinde açılmalı.
NOT:
1- Önceki yazılan incelemeler yarışmaya dahil olmayıp bu konunun tarihi itibari ile incelemeler değerlendirilecek.
2- Kopyala yapıştır yapıp kendi incelemesini yazmayanların hem kalıcı olarak etkinlikten elenecek hem de uzaklaştırma alacak
Bu etkinlikte troll yapan kişiler min 1 ay boyunca uzaklaştırma alacaktır Hayırlı olsun herkese kolay gelsin.