En iyi ingilizce eğitim seti hangisi?

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
726
Bilgisayarda çalışmayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız bir set var mı?

Ubisoft'unkiler bayağı iyi. On dakikada en az 20 kelime öğreniyorsun. Çeviri yeteneğin de gelişiyor. Yepyeni gramer kuralları da öğreniyorsun. Daha kolay düzeyde ise Rockstar var, onun dili günlük hayata daha yakın olduğu için daha anlaşılır ama çok kısa sürede İngilizce seviyeni yükseltebilir.
Şaka değil ciddiyim:)

Ubisoft'unkiler bayağı iyi. On dakikada en az 20 kelime öğreniyorsun. Çeviri yeteneğin de gelişiyor. Yepyeni gramer kuralları da öğreniyorsun. Daha kolay düzeyde ise Rockstar var, onun dili günlük hayata daha yakın olduğu için daha anlaşılır ama çok kısa sürede İngilizce seviyeni yükseltebilir.
Oyunları demek istiyorsunuz dimi? Ben bir an yazınizı tam anlamadım.

Aga ne anlatıyon allah aşkına ya oyunlar sadece gramere destek olur, oyunlardan dil öğrenilmez.

Udemy ve Busuu'ya bakabilirsin. Ben Fransızca için Busuu'yu kullanıyorum ama İngilizce'de Udemy daha iyi olabilir bilmiyorum.

Aga ne anlatıyon allah aşkına ya oyunlar sadece gramere destek olur, oyunlardan dil öğrenilmez.
Dil maruz kalınarak öğrenilir; oyun olsun, film olsun, kitap olsun, kurs olsun, şarkı olsun, hepsi. Sadece gramer kitaplarından dil öğrenmek körden fotoğrafçılık dersi almak gibi olur. Oyunlar da sadece gramere destek olmaz. Kelime hazneni büyük ölçüde geliştirir, dile olan yatkınlığını arttırır ki bunlar saydıklarımın hepsinde var.

Kısacası diller zaten böyle öğrenilir, dillerin doğası gereği.

Dil maruz kalınarak öğrenilir; oyun olsun, film olsun, kitap olsun, kurs olsun, şarkı olsun, hepsi. Sadece gramer kitaplarından dil öğrenmek körden fotoğrafçılık dersi almak gibi olur. Oyunlar da sadece gramere destek olmaz. Kelime hazneni büyük ölçüde geliştirir, dile olan yatkınlığını arttırır ki bunlar saydıklarımın hepsinde var.

Kısacası diller zaten böyle öğrenilir, dillerin doğası gereği.
Bu dediklerinle10 yılda öğrenir, hatta öğrenemez bile, kursa gitse 2 yılda söker. Kurs önermek varken bilgisayar oyna ne demek ya?

Bu dediklerinle10 yılda öğrenir, hatta öğrenemez bile, kursa gitse 2 yılda söker. Kurs önermek varken bilgisayar oyna ne demek ya?
8 yıl kursa gidiyorlar zaten:) İsteyen sadece yazı okuyarak da dil öğrenir, istemeyenin kafasına sok yine öğrenemez.

Ben mecbur kaldığım için oyun oynayıp yazılar okuyarak dil öğrendim. İlk defa gramer konularını araştırdığımda zaten her şeyi bildiğimi farkettim. Kurslar, gramer kitapları, okul; dili doğal yollarla öğrenmek varken bunlara başvurmak? Dil öğreniyorsun, matematik değil.

Tamam sen yine de şu spoilerlı yere ironi işareti koy bence. Kursa gidip öğrenmek yerine evde bilgisayar oynasın akşama kadar.

İngilizce veya Fransızcadan önce dil ne, onu öğrenmek lazım.
Konu sahibinin kursa gitmek ya da online kurs almak yerine evde akşama kadar asosyal şekilde bilgisayar oynayacağını düşünüyorsan gel öğret bana dilin ne demek olduğunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,820
Üyeler
189,732
Son üye
Karaman70
Geri