Neler Yeni

Yardım En iyi internet sağlayıcısı önerisi

buroch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Herkese , Merhaba , yakın zamanda Turktelekom ile anlaşmamız bitecek , ben başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum , fakat hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum , aklımda şu internet sağlayıcı şirketleri var.

1-KabloNet
2-Turkcell SuperOnline

Hangi internet sağlayıcı şirketi kullanmamı tavsiye edersiniz , yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kablonet Altyapın Varsa Al Diğerleri Boş.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Kablonet altyapın varsa hiç düşünmene gerek yok, direkt al. Ama yoksa netspeed veya millenicom öneririm. Turkcell'i aklından bile geçirme derim.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Altyapın iyi ise çoğu firma iyi ztn ama kötü ise en kralı gelse yine bir şey olmuyor. Ben türknet kullanıyorum 100/7 alıyorum ve çok memnunum ping 7 den yukarı çıkmıyor.

Squex

80+ Silver
Kablonet altyapın varsa geç bence direk. Yoksa millenicom alınabilir.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Altyapınızda hangi firma var? Ona göre Superonline'da iyi olabiliyor. Örneğin bende altyapı var 16mbps 69TL'lik paketten 5GHz hızında 30 alıyorum.

buroch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet Altyapın Varsa Al Diğerleri Boş.
Kablonet altyapın varsa hiç düşünmene gerek yok, direkt al. Ama yoksa netspeed veya millenicom öneririm. Turkcell'i aklından bile geçirme derim.
Kablonet kullanıyorum memnunum

Evet , kablonet altyapı var , sanırım kablonete geçmeye karar vereceğim , yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize
Altyapın iyi ise çoğu firma iyi ztn ama kötü ise en kralı gelse yine bir şey olmuyor. Ben türknet kullanıyorum 100/7 alıyorum ve çok memnunum ping 7 den yukarı çıkmıyor.

Turknet şirketininde muşteri hizmetleri kötü diyorlar , bu yüzden turknetten tereddüt ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapınızda hangi firma var? Ona göre Superonline'da iyi olabiliyor. Örneğin bende altyapı var 16mbps 69TL'lik paketten 5GHz hızında 30 alıyorum.

Kablonet ve Turkcell Superonline bunlar altyapıyı destekliyor

Maeve Wiley

80+ Bronze
Turkcell kullanıyorum sorun müşreti hizmetleri değil, fiyatlar ve verdikleri hız..

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Kablo netin özel altyapısı varsa öneririm, onun dışında eğer altyapının iyi ise Vodafone veya Türkenet öneririm.

Not: Türknet müşteri temsil kısmı gerçekten çok kötü

Eğer iyi bir altyapın yoksa diğer iss (Türknet, millenicom vs.) bulaşmanı önermem.

buroch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Turkcell kullanıyorum sorun müşreti hizmetleri değil, fiyatlar ve verdikleri hız..

Haklısınız , fiyatları pahalı oluyor , benim altyapı kabloneti destekliyor bu yüzden kablonete geçeceğim tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo netin özel altyapısı varsa öneririm, onun dışında eğer altyapının iyi ise Vodafone veya Türkenet öneririm.

Not: Türknet müşteri temsil kısmı gerçekten çok kötü

Eğer iyi bir altyapın yoksa diğer iss (Türknet, millenicom vs.) bulaşmanı önermem.

Kablonete geçmeye karar verdim , evet türknetin müşteri hizmetleri gerçekten kötü çok şikayet ediyorlar bu konuda , yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Top Bottom