100 Mbps Ucuz İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Rulx

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle merhaba. 100 Mbps VDSL2 altyapım var. Ucuz internet sağlayıcısı arıyorum. Şuanda 24 Mbps Superonline kullanıyorum 100 Mbps ye geçmek istediğim için farklı bir sağlayıcı tercih edicem. Superonline 100 Mbps VDSL 280tl.

Öncelikle merhaba. 100 Mbps VDSL2 altyapım var. Ucuz internet sağlayıcısı arıyorum. Şuanda 24 Mbps Superonline kullanıyorum 100 Mbps ye geçmek istediğim için farklı bir sağlayıcı tercih edicem. Superonline 100 Mbps VDSL 280tl.
Vdsl2 dediğine göre türktelekom altyapısı. (www.fixnet.com.tr/evinterneti mevcut ucuz) e devlet onay sistemi ile geçiş imkanlı.
Süperonline altyapısında millenicom öneririm.

GIBIRNet de düşünebilirsin, bazen packet loss sorunu oluyor onun dışında pek bir sorun yaşamadım. Şu anda 110₺ fiyatı var ama temmuzda TT firmalara zam yapacakmış. Ne zaman ve ne kadar yansıtırlar bilemeyeceğim.

GIBIRNet önerebilirim fiyat/performans konusunda yüz güldürecektir.

Comnet'e bir bakabilirsin.

Netsepeed oneririrm Musteri hizmetleri Ayni superonline gibi

Geri