Neler Yeni

Öneri En iyi internet sağlayıcısı

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Türk telekom kullanıyorum çok memnundum kendisinden ancaaak geçen aya kadar internet hızımı düşürdüler durmadan internetim kesilmeye başladı önümüzdeki ayin 2sinde taahhüdü bitiyor hangi saglayiciya geçmeliyim oyun oynayacağım icin ping önemli düşük olmasını istiyorum :)

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
türknetin altyapısı varsa kesinlikle türknet

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Türk telekom kullanıyorum çok memnundum kendisinden ancaaak geçen aya kadar internet hızımı düşürdüler durmadan internetim kesilmeye başladı önümüzdeki ayin 2sinde taahhüdü bitiyor hangi saglayiciya geçmeliyim oyun oynayacağım icin ping önemli düşük olmasını istiyorum :)
altyapın varsa hocamın dediği gibi türknet yoksa superbox lara göz atabilirsin iyi forumlar :)

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Varsa gayet iyi Türknet

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COREXAR

80+ Silver
Turk telekom kullanıyorum up ıkı katına çıkmış down da yanı genellıkle kötülüyolar ama ben kötü bir yanını görmedım keza cs de felan pıngımde 50nın ustune çıkmıyor bence sız müşteri hizmetlerini arayıp konuşun durumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
emre öztürk
kablo net varsa onuda kullana bilirsin hızı ve fiyatı gayet uygun bir araştır

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turk telekom kullanıyorum up ıkı katına çıkmış down da yanı genellıkle kötülüyolar ama ben kötü bir yanını görmedım keza cs de felan pıngımde 50nın ustune çıkmıyor bence sız müşteri hizmetlerini arayıp konuşun durumu
Kaç defa aradim ariza kaydi olusturuyorlar sonra duzeliyor sonraki gun yine kesiliyor

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ben d
Bende tt net kullanıyorum alalı 4 ay oldu bir kez bile internetim kesilmedi 24mbps kullanıyorum tam 24 alıyorum speedtestlerde. ping 15-20 arasında. Neden kötülüyorlar anlamış değilim (upload 3)

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bunun kesin bir cevabı yok. Türk Telekom, D-Smart, Netspeed ve Turknet aboneliğini kapattırıp tekrar açtıran birisiyim. Şuan Turknet kullanıyorum ve hiçbirisinden memnun değilim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
En iyi değişkendir sizin orada en iyisi ttnet olabilir yada turkcell kötü turknetin altyapısı olabilir turknet %99 en iyi sağlayıcısı olsada ona geçmeniz sizi memnun edecek mi ? hayır bu sebepten konumunuza göre en iyi firmaya geçmelisiniz turknet fiyat olarak iyi fakat bir sorun yaşadığınızda turknet rezaleti diye konu açıp 2hafta oldu gelmediler gibi bir şey düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,797
Üyeler
165,236
Son üye
mixx
Top Bottom