Neler Yeni

Öneri En iyi internet sağlayıcısı

Sera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sefa
Yaşadığın bölgeye göre değişir mesela istanbula ankaraya uzaksan türkcell superbox öneririm muğlada olduğum halde 50 sabit ms alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanlonet veya türknet de iyi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
En iyi değişkendir sizin orada en iyisi ttnet olabilir yada turkcell kötü turknetin altyapısı olabilir turknet %99 en iyi sağlayıcısı olsada ona geçmeniz sizi memnun edecek mi ? hayır bu sebepten konumunuza göre en iyi firmaya geçmelisiniz turknet fiyat olarak iyi fakat bir sorun yaşadığınızda turknet rezaleti diye konu açıp 2hafta oldu gelmediler gibi bir şey düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun.
Peki nasıl anlayacağım burada hangisinin en iyi olduğunu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
o bölgede kullanan tanıdığın biri varsa en garanti çözüm bu olacaktır diğer türlü deneme yanılma olacaktır fakat taahüt sebebiyle dikkatli olmalısınız.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben Turkcell Süperonline kullanıyorum PUBG Mobile genelde 968ms oluyor tahaüt midir nedir o bitsin Türknet'e geçeceğiz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2-3 yılda illa 1 2 hafta sorun yaşadığınız dönemler olabilir bunlar gayet normal şeyler benimde internetim çok stabil fakat bundan 1.5 sene önce 3 ay boyunca 300ms ile sorun yaşadım ama bunun sebebi 10 20 yılda olacak santral çökmelerinden biri olduğu için 1 ayda düzeltmişler ama benimkininn düzelmesi 3 ay sürmüştü :D

Ben Turkcell Süperonline kullanıyorum PUBG Mobile genelde 968ms oluyor tahaüt midir nedir o bitsin Türknet'e geçeceğiz
Hangi altyapıdasın ? ttnetin mi

Ttnetin altyapısıysa eğer turknetin altyapısına geçmeyecekseniz aynı sorun yaşayacaksın bunu unutma

Top Bottom