Öneri En iyi internet sağlayıcısı

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Türk telekom kullanıyorum çok memnundum kendisinden ancaaak geçen aya kadar internet hızımı düşürdüler durmadan internetim kesilmeye başladı önümüzdeki ayin 2sinde taahhüdü bitiyor hangi saglayiciya geçmeliyim oyun oynayacağım icin ping önemli düşük olmasını istiyorum :)

Türk telekom kullanıyorum çok memnundum kendisinden ancaaak geçen aya kadar internet hızımı düşürdüler durmadan internetim kesilmeye başladı önümüzdeki ayin 2sinde taahhüdü bitiyor hangi saglayiciya geçmeliyim oyun oynayacağım icin ping önemli düşük olmasını istiyorum :)
altyapın varsa hocamın dediği gibi türknet yoksa superbox lara göz atabilirsin iyi forumlar :)

Varsa gayet iyi Türknet

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turk telekom kullanıyorum up ıkı katına çıkmış down da yanı genellıkle kötülüyolar ama ben kötü bir yanını görmedım keza cs de felan pıngımde 50nın ustune çıkmıyor bence sız müşteri hizmetlerini arayıp konuşun durumu

kablo net varsa onuda kullana bilirsin hızı ve fiyatı gayet uygun bir araştır

Turk telekom kullanıyorum up ıkı katına çıkmış down da yanı genellıkle kötülüyolar ama ben kötü bir yanını görmedım keza cs de felan pıngımde 50nın ustune çıkmıyor bence sız müşteri hizmetlerini arayıp konuşun durumu
Kaç defa aradim ariza kaydi olusturuyorlar sonra duzeliyor sonraki gun yine kesiliyor

Ben d
Bende tt net kullanıyorum alalı 4 ay oldu bir kez bile internetim kesilmedi 24mbps kullanıyorum tam 24 alıyorum speedtestlerde. ping 15-20 arasında. Neden kötülüyorlar anlamış değilim (upload 3)

Bunun kesin bir cevabı yok. Türk Telekom, D-Smart, Netspeed ve Turknet aboneliğini kapattırıp tekrar açtıran birisiyim. Şuan Turknet kullanıyorum ve hiçbirisinden memnun değilim.

En iyi değişkendir sizin orada en iyisi ttnet olabilir yada turkcell kötü turknetin altyapısı olabilir turknet %99 en iyi sağlayıcısı olsada ona geçmeniz sizi memnun edecek mi ? hayır bu sebepten konumunuza göre en iyi firmaya geçmelisiniz turknet fiyat olarak iyi fakat bir sorun yaşadığınızda turknet rezaleti diye konu açıp 2hafta oldu gelmediler gibi bir şey düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,979
Üyeler
186,972
Son üye
sagokasmeri
Geri