Neler Yeni

En iyi iptv hangisi ?

klevtv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Merhaba Formula 1 yarışlarını takip edebileceğim bir iptv satın almak istiyorum. 4k gibi yüksek çözünürlük seçenekleri olan bir hizmet biliyor musunuz ?

Ben 5g ip tv diye bir tane bazı başlıklarda gördüm galiba en iyisi o imiş eğer başka öneriniz varsa da fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Mümkünse önerdiklerinizin websitelerini veya nasıl alınacağı hakkında bilgileri bana iletirseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
MURAT GÜLLÜ
Valla hocam bu işte en iyi diye bir şey yok. Doğru düzgün hizmet veren ben görmedim. Gören bilen kullanan varsa bizde değerlendirelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba Formula 1 yarışlarını takip edebileceğim bir iptv satın almak istiyorum. 4k gibi yüksek çözünürlük seçenekleri olan bir hizmet biliyor musunuz ?

Ben 5g ip tv diye bir tane bazı başlıklarda gördüm galiba en iyisi o imiş eğer başka öneriniz varsa da fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Mümkünse önerdiklerinizin websitelerini veya nasıl alınacağı hakkında bilgileri bana iletirseniz çok memnun olurum teşekkürler.
Bazı kişiler 5g kullanıyor evet ama çok iyi diyen de var vasat diyen de
Bilgi almak istersen telegramda “teknikk3” yazarak bulabilirsin
Ben kullanmadım hiç o yüzden iyi kötü diyemem

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salih ÇARDAK
Cihazın ve internet hızın iyi ise 5g seni üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,417
Üyeler
160,538
Son üye
ihtiyaradam
Top Bottom