Neler Yeni

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
EN AVANTAJLI VE EN İYİ KULLANILABİLİR KREDİ KARTI HANGİSİ? ZİRAAT KULLANIYORUM AMA AVANTAJI YOK GİBİ VEYA BEN BİLMİYORUM.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En iyi kredi kartı diye bir şey yok sadece bir banka diğer bir bankaya göre sana daha limiti bol kart verebilir tek avantajı bu olur. Bu da kişiden kişiye göre değişir. Bana Vakıfbank avantaj sağlarken başkasına akbank sağlar veya Garanti BBVA Sağlar. Benim için en iyisi Vakıfbank mesela

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi kredi kartı diye bir şey yok sadece bir banka diğer bir bankaya göre sana daha limiti bol kart verebilir tek avantajı bu olur. Bu da kişiden kişiye göre değişir. Bana Vakıfbank avantaj sağlarken başkasına akbank sağlar veya Garanti BBVA Sağlar. Benim için en iyisi Vakıfbank mesela
HOCAM limit konusunda sıkıntı yok istesem fazla alabilirim ama bazılarında harcadıkça kazandıran v.s oluyor ne biliyim öyle şeyler pek anlamam yani :D

Mert

80+ Silver
Axess'ten zamanında iyi kazandım. Bu aralar World kazandırdı. Şimdi Card Finans alacağım bakalım.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Bütçeye ve harcama türüne bakar
Öğrenci işi mi arıyorsunuz yoksa ayda kredi kartından min 100k harcarım mı diyorsunuz?
Harcama türü ürün, gıda, hizmet alımına göre avantajlı kartlar var.
Kimisi miles & smiles pahalı bulur, kimine ayda 20 bin tl kazandırır bu kart.

The Semih

80+ Gold
Axess iptal ettirdim geçen kart yıllık ücreti 500 TL olmuş eğer çok kullanıyorsan değer ama arada kullancaksan değmez.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeye ve harcama türüne bakar
Öğrenci işi mi arıyorsunuz yoksa ayda kredi kartından min 100k harcarım mı diyorsunuz?
Harcama türü ürün, gıda, hizmet alımına göre avantajlı kartlar var.
Kimisi miles & smiles pahalı bulur, kimine ayda 20 bin TL kazandırır bu kart.
öyle aşırı bir harcamam yok internetten arada bir alışveriş+ yemek söylüyorum+ dışarı çıktığımda nakit kullanmıyorum onun yerine kart kullanıyorum genelde. aylık ortalama 3 k harcıyorum ama alışveriş yaparsam internetten bir şey alırsam bu değişiyor bazen :D

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
öyle aşırı bir harcamam yok internetten arada bir alışveriş+ yemek söylüyorum+ dışarı çıktığımda nakit kullanmıyorum onun yerine kart kullanıyorum genelde. aylık ortalama 3 k harcıyorum ama alışveriş yaparsam internetten bir şey alırsam bu değişiyor bazen :D
Bende aynı durumdayım ziraat vakıf yapı kredi kullanıyorum hiç birini önermem. İyi öneri olursa açığım arkadaşlar.
Edit: Ziraatte Bankkart Genç, Vakıfta Gold kart, Yapı Kredide Play kart kullanıyorum. Ziraat ve Yapı Kredinin limitleri çok düşük ondan dolayı sevmiyorum. Vakıfbank ise benim alışveriş yaptığım çoğu alışveriş sitesinde taksit imkanı sunmuyor.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yapi kredi wadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
bi kart vardı gerçi papara gibi herkes alışverişlerde onu kullanıyordu adını unuttum ama :D naystı sanırım. alışverişlerde indriim sağlıyormuş.

TahinPekmez

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom