HOCAM limit konusunda sıkıntı yok istesem fazla alabilirim ama bazılarında harcadıkça kazandıran v.s oluyor ne biliyim öyle şeyler pek anlamam yaniEn iyi kredi kartı diye bir şey yok sadece bir banka diğer bir bankaya göre sana daha limiti bol kart verebilir tek avantajı bu olur. Bu da kişiden kişiye göre değişir. Bana Vakıfbank avantaj sağlarken başkasına akbank sağlar veya Garanti BBVA Sağlar. Benim için en iyisi Vakıfbank mesela
asjgdkajsdgkjas hepsini deniyom diyorsun yaniAxess'ten zamanında iyi kazandım. Bu aralar World kazandırdı. Şimdi Card Finans alacağım bakalım.
öyle aşırı bir harcamam yok internetten arada bir alışveriş+ yemek söylüyorum+ dışarı çıktığımda nakit kullanmıyorum onun yerine kart kullanıyorum genelde. aylık ortalama 3 k harcıyorum ama alışveriş yaparsam internetten bir şey alırsam bu değişiyor bazenBütçeye ve harcama türüne bakar
Öğrenci işi mi arıyorsunuz yoksa ayda kredi kartından min 100k harcarım mı diyorsunuz?
Harcama türü ürün, gıda, hizmet alımına göre avantajlı kartlar var.
Kimisi miles & smiles pahalı bulur, kimine ayda 20 bin TL kazandırır bu kart.
Bende aynı durumdayım ziraat vakıf yapı kredi kullanıyorum hiç birini önermem. İyi öneri olursa açığım arkadaşlar.öyle aşırı bir harcamam yok internetten arada bir alışveriş+ yemek söylüyorum+ dışarı çıktığımda nakit kullanmıyorum onun yerine kart kullanıyorum genelde. aylık ortalama 3 k harcıyorum ama alışveriş yaparsam internetten bir şey alırsam bu değişiyor bazen
halkbank parafEN AVANTAJLI VE EN İYİ KULLANILABİLİR KREDİ KARTI HANGİSİ? ZİRAAT KULLANIYORUM AMA AVANTAJI YOK GİBİ VEYA BEN BİLMİYORUM.