Neler Yeni

Öneri En iyi laptop soğutucusu tavsiyesi kalitelisinden

Bu iyi soğutuyo demişler googleda gördüm de zaten bunu da alsan rastgele bi soğutucu da alsan en fazla 5 derece oynar hiç bi şey fark etmez bende önceden laptop için vardı çalıştırmaya üşeniyodum stand için kullanmaya başlamıştım bi süre sonra çok bi işe yaramıyo en üstdekini al geç o iyi
10 derece etkilese güzel olur hocam sıcaklık 75-80 den 65-70 e düşer buda güzel bir değer

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
bu fana acayip derecede yardımcı oluyor ku soğutmaya en çok etki edicek alet şuan bu
2- ise laptop un aşağıdan daha serin hava almasını sağlayacak üstteki attığım kadar etki etmese de soğutmaya katkısı olucak ve bu bütçeye en iyi soğutma oluyor.

bu fana acayip derecede yardımcı oluyor ku soğutmaya en çok etki edicek alet şuan bu
2- ise laptop un aşağıdan daha serin hava almasını sağlayacak üstteki attığım kadar etki etmese de soğutmaya katkısı olucak ve bu bütçeye en iyi soğutma oluyor.
Hocam ilk attığınız vakumlu model benim laptop a uygun değil ama ikincisi olabilir

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En iyi vakumlu olanlar ama o zarar veriyo laptopa öyle bi şey duymuştum ama %100 emin değilim ikisini beraber kullansan 10 derece rahat etkiler ama

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
laptop
Hocam ilk attığınız vakumlu model benim laptop a uygun değil ama ikincisi olabilir
un fan çıkışının fotoğrafını atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

zarar
En iyi vakumlu olanlar ama o zarar veriyo laptopa öyle bi şey duymuştum ama %100 emin değilim ikisini beraber kullansan 10 derece rahat etkiler ama
vermez artı olarak laptop fanının dönmesine daha yardımcı olduğu için fan zorlanmıyor ve daha hızlı hava akışı olduğu için sıcaklık çok çok daha iyi düşüyor.

eğer laptop u eski ise kaliteli bir termal macun ile de desteklenir ve gayet serin çalışır.

laptop

un fan çıkışının fotoğrafını atar mısın?

zarar

vermez artı olarak laptop fanının dönmesine daha yardımcı olduğu için fan zorlanmıyor ve daha hızlı hava akışı olduğu için sıcaklık çok çok daha iyi düşüyor.

eğer laptop u eski ise kaliteli bir termal macun ile de desteklenir ve gayet serin çalışır.
İşaretlediğim kısımda hocam fanı ve monitöre doğru üfleme yapıyor i5 4210 işlemci 8gb ram ve 2gb gt840m e sahip ekran da 1366ya 768 termal macunu cooler master in en iyi elmas partiküllü macunu ile yenilememe rağmen 75-80 hocam

Ekler

• IMG_20210405_110212.jpg
    IMG_20210405_110212.jpg
    216.1 KB · Hit: 39

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
o zaman
İşaretlediğim kısımda hocam fanı ve monitöre doğru üfleme yapıyor i5 4210 işlemci 8gb ram ve 2gb gt840m e sahip ekran da 1366ya 768 termal macunu cooler master in en iyi elmas partiküllü macunu ile yenilememe rağmen 75-80 hocam
yapıcak bişey yok alttan hava üflemeli soğutucular haricinde artı olarak bişey takılmaz.

5 derece fark etse öp başına koy.

Vakumlu model benim laptop a uygun değil ama alttan soğutmalılar olur

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
normalde soğutucular kaç rpm’de çalışır ki? Bende kullanmadığım için bilmiyorum pek.
500-700 civarı gördüklerim genelde öyle oluyordu ama 5-6 fanlı aa iyi soğutur diye almayın çünkü ne kadar küçük fan = o kadar ses ve 5-6 tane de olunca aşırı sesli olur 1 tane büyük fan hem aşırı sessiz hem de iyi soğutucaktır

Top Bottom