Neler Yeni

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Kaan
Bir arkadaş yanıma tatile gelmişti onda baya parfüm vardı hoşuma gitti bir bakayım dedim biraz araştırdım. Bir sürü marka var internette hangisinden alayım karar veremedim sizce hangisi daha iyidir ?
(Yaşadığım yerde orijinalini deneyemem kör alım yapmam lazım.)

ananas_suyu

80+ Bronze
Bir arkadaş yanıma tatile gelmişti onda baya parfüm vardı hoşuma gitti bir bakayım dedim biraz araştırdım. Bir sürü marka var internette hangisinden alayım karar veremedim sizce hangisi daha iyidir ?
Mfy parfüm emregeldi bunlar piyasanın babaları. Ama bazı parfümcüler full esans parfüm satıyor manyak bişey kokusu ciddi manada 2-3 gün kalıyor ancak fiyatıda iyi olur böyle dükkan bulursan bi uğra konuş fiyata anlaşa bilirsen al olmadı mfy veya emregeldiden al. Çok parfüm çeşiti bilmiyorsan emregeldi de yardımcı olurlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He diyorsan fabrikasyon alcam mad, Eyfel iyidir

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mfy parfüm emregeldi bunlar piyasanın babaları. Ama bazı parfümcüler full esans parfüm satıyor manyak bişey kokusu ciddi manada 2-3 gün kalıyor ancak fiyatıda iyi olur böyle dükkan bulursan bi uğra konuş fiyata anlaşa bilirsen al olmadı mfy veya emregeldiden al. Çok parfüm çeşiti bilmiyorsan emregeldi de yardımcı olurlar.

He diyorsan fabrikasyon alcam mad, Eyfel iyidir
EmreGeldi veyahut PRS düşünüyorum (bu prs'nin instagramda sayfası var shopierden satıyorlar övüyorlardı baya.) diğer forumlarda falan baya övülmüş başta tutaste alacaktım ama şu an bu iki markayı düşünüyorum.
Mfy'ye baktım ama fiyatları ilk alım için bana yüksek geldi şu an için bir tanesine 350 falan vereceğim.

Başlarda mad bargello falan bakıcaktım ama araştırınca senin de dediğin gibi bayi gibi olanlar daha iyiymiş.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
yo
Alberto sego

ananas_suyu

80+ Bronze
EmreGeldi veyahut PRS düşünüyorum (bu prs'nin instagramda sayfası var shopierden satıyorlar övüyorlardı baya.) diğer forumlarda falan baya övülmüş başta tutaste alacaktım ama şu an bu iki markayı düşünüyorum.
Mfy'ye baktım ama fiyatları ilk alım için bana yüksek geldi şu an için bir tanesine 350 falan vereceğim.

Başlarda mad bargello falan bakıcaktım ama araştırınca senin de dediğin gibi bayi gibi olanlar daha iyiymiş.
Emregeldi den uzun zamandır alıyorum iyi bi adam siparişte baya yardımcı felanda oluyor ilk alım için emregeldiyi düşün bence. Prs de güzel parfüm şişeside çok şık ben seviyorum ama bazen parfümleri orjinali ile açılış veya kapanış notaları tutmuyor çok büyük problem değil Orta notası iyi oluyor genelde Prs de tercih edebilirsin.
Mfy ise bazen çok premium parfümler yapıyor yani ne orijinalden daha iyi ne daha kötü bazı yerler çok kalıcı olcak diye esansı yüksek tutuyor parfüm buram buram kokuyor buda belli ediyor çok muadil oldunu. mfy bunu güzel ayarlıyor fiyatlarda tuzlu oluyor.

Alacağın parfüme göre marka tercih edebilirsin. Emregeldi bazen esansın bokunu çıkarıyor. Ben buram buram kokmasını seviyom o yüzden emregeldi tercih ediyorum.ama premium parfüm için mfy.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emregeldi den uzun zamandır alıyorum iyi bi adam siparişte baya yardımcı felanda oluyor ilk alım için emregeldiyi düşün bence. Prs de güzel parfüm şişeside çok şık ben seviyorum ama bazen parfümleri orjinali ile açılış veya kapanış notaları tutmuyor çok büyük problem değil Orta notası iyi oluyor genelde Prs de tercih edebilirsin.
Mfy ise bazen çok premium parfümler yapıyor yani ne orijinalden daha iyi ne daha kötü bazı yerler çok kalıcı olcak diye esansı yüksek tutuyor parfüm buram buram kokuyor buda belli ediyor çok muadil oldunu. mfy bunu güzel ayarlıyor fiyatlarda tuzlu oluyor.

Alacağın parfüme göre marka tercih edebilirsin. Emregeldi bazen esansın bokunu çıkarıyor. Ben buram buram kokmasını seviyom o yüzden emregeldi tercih ediyorum.ama premium parfüm için mfy.
İlk alım için mfy pahalı geliyor bana o yüzden emregeldi veya Prs'den alayım o zaman.
Yalnız şimdi baktım emregeldi de kargo ücretsizi 1400tlymiş 5parfüm falan ediyor yani orayı da 2. alım olarak düşünüyorum.
Niye bilmiyom ama kargo parası vermek hiç içime sinmiyor :D

ananas_suyu

80+ Bronze
İlk alım için mfy pahalı geliyor bana o yüzden emregeldi veya Prs'den alayım o zaman.
Yalnız şimdi baktım emregeldi de kargo ücretsizi 1400tlymiş 5parfüm falan ediyor yani orayı da 2. alım olarak düşünüyorum.
Niye bilmiyom ama kargo parası vermek hiç içime sinmiyor :D
Senin tercihin ben genelde ortak bulup beraber aliyoz kargo odemiyoz

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
para varsa maria derim orta bütçede mfy kaliteli çalışır düşük bütçede tutaste derim hocam hepsinide kullanıyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Kaan
2 3 arkadaş alırsak direkt EmreGeldi'den alacağım dediğiniz gibi mantıklı.

para varsa maria derim orta bütçede mfy kaliteli çalışır düşük bütçede tutaste derim hocam hepsinide kullanıyorum
Kış bitiyor gibi bir şey aldığım parfümleri de bir ay falan dinlendireceğimi düşünerekten.
Şöyle günlük kullanıma uygun baharda ve yazda iyi gidecek bir şeyler arıyorum.
God of fire, paradise garden, Le Male beau /lmlp/ paradise garden hangileri daha iyi olur sizce? Sizlerde genel beğeniye uygun bir iki öneri verir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
2 3 arkadaş alırsak direkt EmreGeldi'den alacağım dediğiniz gibi mantıklı.

Kış bitiyor gibi bir şey aldığım parfümleri de bir ay falan dinlendireceğimi düşünerekten.
Şöyle günlük kullanıma uygun baharda ve yazda iyi gidecek bir şeyler arıyorum.
God of fire, paradise garden, Le Male beau /lmlp/ paradise garden hangileri daha iyi olur sizce? Sizlerde genel beğeniye uygun bir iki öneri verir misiniz?
hocam kaç yaşındasın hangi şehirdesin ne tarzda bir insansın önceden kullandığın parfümler nedir bunlar önemli neticesinde kendi kişiliğimizi yansıtıyoruz

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Kaan
hocam kaç yaşındasın hangi şehirdesin ne tarzda bir insansın önceden kullandığın parfümler nedir bunlar önemli neticesinde kendi kişiliğimizi yansıtıyoruz
Doğru kusura bakmayın 17 yaşındayım odunsu kokuları seviyorum çok parfüm kullanmamama rağmen arkadaşım getirdiğinde odunsu bir parfümü vardı hoşuma gitmişti birde le beausu vardı o hoşuma gitmişti özel gün parfümüne ihtiyacım yok böyle daha çok günlük arkadaşların yanına gittiğimde falan kullanılacak bir koku istiyorum.
Çok tatlı veya çok fresh yakışacağını düşünmüyorum. Niye bilmiyorum ama mesela fresh kokuları ten rengime yakıştırmıyorum ben biraz daha koyu esmer bir tene sahibim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
öncelikle tüm kokular herkese göre değişkenlik gösterir almadan önce deneyip almanızı tercih ederim...
MFY üzerinden gideceğim iyi bir esnaf ve kaliteli çalışıyor fiyatına göre.
1-BOİS İMPERAL 4 mevsim gidecektir
2-MONTABACCO İNTENSİVO 4 mevsim odunsu temelli temiz kokan bir parfüm relax basic giyimde 10 numara yakışır
3-VİBRATO fresh parfümdür temiz kokar ilkbahar yaz için uygundur
4-ALTHAİR kış aylarında güzel gider biraz eve girersin ve kurabiye yapılıyordur onun kokusu gibidir hiç denemedim
5-YSL Y herkesin alışkın olduğu kimse iğrenç demez ama çok çok iyide demeyecektir
dostum çok koku var eğer şehrinde muscent felan varsa gidip denemelisin dedim yada butik üreticiler varsa kendi deneyip alman daha iyi
sana en çok yakıştıracağım koku VALENTİNO BORN İN ROMA İNTENSE olurdu araştır bi derim
benden bu kadar...

Top Bottom