Merhaba valorant için kulaklık alacam ama ses kalitesi bilirsiniz çok önemli hem ses kalitesi iyi olup hem mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklım önerir misiniz? bütçe 4 5 arası
Bi ara kullanmıştım bunu yeni kulaklıklar deneyimlemek istiyorumÇok klasik olacak ama konu oyun ve ses kasma olunca Cloud lar baya sağlam. Mikrofon iş görür seviyesinde
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bildiğim kadarıyla konu ses saptamak olunca Cloud3 ler fiyatının çok üstünde.Bi ara kullanmıştım bunu yeni kulaklıklar deneyimlemek istiyorum
Mikrofonunda kaliteli olmasını istiyorum ben ömürlük kulaklık istiyorum ya asus rog delta white nasıl sizceBildiğim kadarıyla konu ses saptamak olunca Cloud3 ler fiyatının çok üstünde.
Cloud 3 de çıkalı o kadar olmadı ama tabi karar senin
Attığıma baktın mı dost?Mikrofonunda kaliteli olmasını istiyorum ben ömürlük kulaklık istiyorum ya asus rog delta white nasıl sizce
Mikrofonu veya ses kalitesini deneyimleyemedim ancak mağaza da kafama taktığım 1dk lık deneyim ile şunu söyleyebilirm aşırı rahat ve sesi çok iyi yalıtıyor. Oradaki hiçbir kulaklık öyle bir etki veremedi bana.Mikrofonunda kaliteli olmasını istiyorum ben ömürlük kulaklık istiyorum ya asus rog delta white nasıl sizce
Onada baktım onunla asus rog delta white bunun arasında kaldımAttığıma baktın mı dost?
Benim bi arkadaşım kullanıyorda çok memnun al diyor bide burdan fikir almak istedimMikrofonu veya ses kalitesini deneyimleyemedim ancak mağaza da kafama taktığım 1dk lık deneyim ile şunu söyleyebilirm aşırı rahat ve sesi çok iyi yalıtıyor. Oradaki hiçbir kulaklık öyle bir etki veremedi bana.
arctis boş şişirilmiş kulaklık.Fps için cloud 3.Ek olarak bunu kullandım zaten falan demişsin fakat bu çıkalı fazla olmadı?Cloud 2 ile karşılaştırmayasın.Mikrofon performansı da zaten güzelOnada baktım onunla asus rog delta white bunun arasında kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bi arkadaşım kullanıyorda çok memnun al diyor bide burdan fikir almak istedim
İkiside gayet güzel şahsen ben attığımı kullandığım için sadece onun hakkında konuşabilirim kararıda sana bırakıyorum öncelikle şarjı hızlı olması + olarak ses kaybının az olması gerçekten çok avantajlı ayrıca saati 30 saat götürüyor olarak iddia edilsede bende 26 saat civarı gidiyor kullanıma göre sanirim ancak çok sapmaz mikrofonu konusunda her zamanki gibi beklenilenden çok iyide değil düşük de değil o yüzden biraz üzücü o konuda ama ses konusunda iyiOnada baktım onunla asus rog delta white bunun arasında kaldım
Kablosuz istersen bence güzel seçenek kabloluda cloud 3 önerirdim ses olarak denemedim ancak mağazada takıp biraz bakmıştımİkiside gayet güzel şahsen ben attığımı kullandığım için sadece onun hakkında konuşabilirim kararıda sana bırakıyorum öncelikle şarjı hızlı olması + olarak ses kaybının az olması gerçekten çok avantajlı ayrıca saati 30 saat götürüyor olarak iddia edilsede bende 26 saat civarı gidiyor kullanıma göre sanirim ancak çok sapmaz mikrofonu konusunda her zamanki gibi beklenilenden çok iyide değil düşük de değil o yüzden biraz üzücü o konuda ama ses konusunda iyi
Çok kararsız kaldım ya kablosuz mu alsam yoksa vloud 3 müdoğru ben 2 yi kullanmıştımarctis boş şişirilmiş kulaklık.Fps için cloud 3.Ek olarak bunu kullandım zaten falan demişsin fakat bu çıkalı fazla olmadı?Cloud 2 ile karşılaştırmayasın.Mikrofon performansı da zaten güzel
Ekstra olarak corsair hs80 kablolu modeline de bak bence gayet başarılıÇok kararsız kaldım ya kablosuz mu alsam yoksa vloud 3 müdoğru ben 2 yi kullanmıştım