Neler Yeni

En İyi Para Kazanma Sitesi Hangisidir (****** falan filan)

VitoScaletta

80+ Gold
****** için papara hesabı açarsınız papara hesabınızı koyarsınız ödeme yerine. Paparaya gelen parayı ininale aktarırsınız.
paparaya ininal bağlanıyosa iyi o zaman 2 tane link koyucam biri link tl biri pnd tl pnd tl den direk ininale çekicem link tl den de papara dan ininale çekicem bu şekilde yapıyım demi birde ben pnd tl yi türkçe yapmama rağmen sol taraftaki yerler hep ingilizce sadece orta kısım türkçe oluyor neden

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
paparaya ininal bağlanıyosa iyi o zaman 2 tane link koyucam biri link TL biri pnd TL pnd TL den direk ininale çekicem link TL den de papara dan ininale çekicem bu şekilde yapıyım demi birde ben pnd TL yi türkçe yapmama rağmen sol taraftaki yerler hep ingilizce sadece orta kısım türkçe oluyor neden
O sıkıntı bendede var öyle kullanacağız artık. Ve evet iki link koyarak yapabilirsiniz.

VitoScaletta

80+ Gold
O sıkıntı bendede var öyle kullanacağız artık. Ve evet iki link koyarak yapabilirsiniz.
peki sen nasıl kısaltıyosun genel reklam kolay zor veya +18 reklam kolay zor bunlar hangisi çok para kazandırır genel reklam kolay yaparsam çokmu az kazanırım kanala girenlerede saygısızlık etmek istemiyorum +18 koyarak

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
peki sen nasıl kısaltıyosun genel reklam kolay zor veya +18 reklam kolay zor bunlar hangisi çok para kazandırır genel reklam kolay yaparsam çokmu az kazanırım kanala girenlerede saygısızlık etmek istemiyorum +18 koyarak
Ben hiç onlara girmedim kolay yap bence. Nedeni zor olursa insanlar çalışmıyor diyerek çıkar. E çıkarlarsa Tıklama almamış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom