Neler Yeni

En İyi Para Kazanma Sitesi Hangisidir (****** falan filan)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
crackli oyun inceleme kanalı yapsam zaten yaparım 50 -60 tane oyunum var torrent hepside en iyi oyunlar ama benim amacım oyunu bitirip incelemek aynı dost kayaoğlu enis kirazoğlu gibi oyunu almak isteyenlere oyunun nasıl olduğunu görev yapısını hikayesini oynanışını falan anlatmak alınır mı? alınmazmı o şekilde
Dostum öyle bir şey yapma, hem emek hırsızlığı yapıyor hem bunu çok iyi bir şeymiş gibi her yerde paylaşıp övünüyorsun. İmzana bile yazmışsın, cidden yazık diyorum. Geçen attığın resimler ağzımı açık bıraktı. Rahat 50-60 tane oyun var çoğu da yeni oyunlar 100 TL'den başlıyor. Hepsini torrent indirmiş logo falan da eklemişsin. Bunu imzana yazmansa ayrı komik.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161

VitoScaletta

80+ Gold
Dostum öyle bir şey yapma, hem emek hırsızlığı yapıyor hem bunu çok iyi bir şeymiş gibi her yerde paylaşıp övünüyorsun. İmzana bile yazmışsın, cidden yazık diyorum. Geçen attığın resimler ağzımı açık bıraktı. Rahat 50-60 tane oyun var çoğu da yeni oyunlar 100 TL'den başlıyor. Hepsini torrent indirmiş logo falan da eklemişsin. Bunu imzana yazmansa ayrı komik.
koleksiyon yapmayı seven biriyim neden insanlarla paylaşmıyım ben kimseyi korsana özendirmiyorum sadece kullanıyorum ayrıca kullandığın kaç tane adobe programı veya diğer programların orjinal ? sanki hiç biriniz çocukluğunuzda yıllarca korsan cd lerle gezmemiş gibi geliyosunuz burda ahkam kesiyosunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

K

kanka 100 tıklama 1 TL :)
knk sadece o linke tıklasalar para geliyormu yoksa iilla reklamları geçmekmi lazım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
koleksiyon yapmayı seven biriyim neden insanlarla paylaşmıyım ben kimseyi korsana özendirmiyorum sadece kullanıyorum ayrıca kullandığın kaç tane adobe programı veya diğer programların orjinal ? sanki hiç biriniz çocukluğunuzda yıllarca korsan cd lerle gezmemiş gibi geliyosunuz burda ahkam kesiyosunuz

knk sadece o linke tıklasalar para geliyormu yoksa iilla reklamları geçmekmi lazım
Yazık, kendini avutmaya çalış istediğin kadar. Koleksiyon seviyorsun orada rahat 5000 TL lik oyunlar var hepsini emek hırsızlığı ile alıyorsun. Hadi birkaç tane olsa denemek için yapsan tamam derim de bu nedir? :/

VitoScaletta

80+ Gold
Yazık, kendini avutmaya çalış istediğin kadar. Koleksiyon seviyorsun orada rahat 5000 TL lik oyunlar var hepsini emek hırsızlığı ile alıyorsun. Hadi birkaç tane olsa denemek için yapsan tamam derim de bu nedir? :/
ben kabul etmemezlik yapmadımki zaten emek hırsızlığı yapıyorum ve bunu kabul ediyorum lütfen konudan gidermisin

Kendi linkime kendim tıklasam sayıyor mu yoksa her İP'den 1 kere mi sayıyor?
saymıyor knk ban yiyosun galiba yoksa bi uygulama yaparlar o sürekli makroyla bas çek yapar ama aynı ip ile saymıyolar galiba

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
ben kabul etmemezlik yapmadımki zaten emek hırsızlığı yapıyorum ve bunu kabul ediyorum lütfen konudan gidermisin
Ne yapsak değişen bir şey olmayacak sana. Bari şu imzanı sil ve resimlerini atarak herkesin gözüne sokma.

Merve

80+ Bronze
220 tıklanma gibi bişi aldım ben

Kanka 1 ip üzerinden sadece 24 saatte 1 tıklaya biliyorsun malesef ve bot falaan atmak ysak kabul etmiyolar vpn ile girersen anlıyolar ve hrhesaın lapanıyor :)

Top Bottom