En iyi ping veren İnternet hangisi

Reaksiyon skoru
74
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır Vodafone evde İnternet kullanıyorum ve 10 Aralıkta soma eriyor, normalde bulunduğum bölgede vdsl var ve 50 mbps kadar hız destekliyor ama Vodafone vermiyor o yüzden devam etmeyeceğim sabah akşam oyun oynayan biriyimdir.
Türkcell Süperonline
Türknet
Türk Telekom
Millenicom
Sizce hangi İnterneti almalıyım vdsl altyapım var

Genel anlamda Türk Telekom. Fakat bölgeden bölgeye bile değişiyor bu işin bir garantisi yok.

ping için en iyi Türkiyede genel olarak türk telekom

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır Vodafone evde İnternet kullanıyorum ve 10 Aralıkta soma eriyor, normalde bulunduğum bölgede vdsl var ve 50 mbps kadar hız destekliyor ama Vodafone vermiyor o yüzden devam etmeyeceğim sabah akşam oyun oynayan biriyimdir.
Türkcell Süperonline
Türknet
Türk Telekom
Millenicom
Sizce hangi İnterneti almalıyım vdsl altyapım var
internet konusunda kimse bu iyi şu iyi dememeli internet bölgeseldir aynı sağlayıcı x semtine cok yüksek hızda verirken y semtine epey düşük verebiliyor. Özellikle çevrenizdeki komşulardan veya bölgenizdeki arkadaşlarınızdan fikir almanızı öneririm.

Türk telekom olabilir şuanda
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet konusunda kimse bu iyi şu iyi dememeli internet bölgeseldir aynı sağlayıcı x semtine cok yüksek hızda verirken y semtine epey düşük verebiliyor. Özellikle çevrenizdeki komşulardan veya bölgenizdeki arkadaşlarınızdan fikir almanızı öneririm.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ping için en iyi Türkiyede genel olarak türk telekom
Teşekkürler

turknet kullanıyorum ankaradayım valorantta 12 pıng alıyorum speedtestte kı pıngım ise 5

Geri