EnYorWizz 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 209 Reaksiyon skoru 30 11 Mart 2023 #1 Puff almayı düşünüyorumda en iyi aroma hangisidir sizce? (Lütfen kamu spotu gibi içme zararlı vs. yazmayın ben zaten zararlarını biliyorum)
Puff almayı düşünüyorumda en iyi aroma hangisidir sizce? (Lütfen kamu spotu gibi içme zararlı vs. yazmayın ben zaten zararlarını biliyorum)
egebaranakk0 80+ Silver Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 2,744 Reaksiyon skoru 1,710 11 Mart 2023 #2 EnYorWizz yazmış: Puff almayı düşünüyorumda en iyi aroma hangisidir sizce? (Lütfen kamu spotu gibi içme zararlı vs. yazmayın ben zaten zararlarını biliyorum) Devamı için tıklayın... Puffun zarari mi varmiş la su buharı olum %1 nikotin var ben blue razz ice öneririm ( orman meyveli falan )
EnYorWizz yazmış: Puff almayı düşünüyorumda en iyi aroma hangisidir sizce? (Lütfen kamu spotu gibi içme zararlı vs. yazmayın ben zaten zararlarını biliyorum) Devamı için tıklayın... Puffun zarari mi varmiş la su buharı olum %1 nikotin var ben blue razz ice öneririm ( orman meyveli falan )