2 tane kullanıyorum birini hala denemedim diğerini çok kullanıyorum :En iyi ses değiştirme programı? ( ark troll u için kullanılcak )
Kız sesi yapılıyor mu?2 tane kullanıyorum birini hala denemedim diğerini çok kullanıyorum :
Morphvoxpro
Clownfish (daha hiç denemedim)
Eksik yok çocuk var robot var hatta ben sana ayarlar veriyim csgoda telsiz sesi gibi yaparsın bende ayar varKız sesi yapılıyor mu?
Valorantta trolliyicem kız sesi ayarların varsa çok iyi olur.Eksik yok çocuk var robot var hatta ben sana ayarlar veriyim csgoda telsiz sesi gibi yaparsın bende ayar var
Morphvoxpro bunun kullanımını pek anayamadım kolaysa hallederiz.Eksik yok çocuk var robot var hatta ben sana ayarlar veriyim csgoda telsiz sesi gibi yaparsın bende ayar var
istersen güveniyorsan tw ver ben oradan sana ayarları yaparım (korkma sadece programın içinden ayarlar pc ayarları yok)Valorantta trolliyicem kız sesi ayarların varsa çok iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Morphvoxpro bunun kullanımını pek anayamadım kolaysa hallederiz.
bende yapıcam da kız sesi troll kız sesi var mı Morphvoxpro da bide ayarları direk foto atsan olmuyor muEksik yok çocuk var robot var hatta ben sana ayarlar veriyim csgoda telsiz sesi gibi yaparsın bende ayar var
Düzenleme : atamam çünkü sesine göre değişir sesini duymam lazım ona göre değişeyim konuşarak yaparız istersen hembende yapıcam da kız sesi troll kız sesi var mı Morphvoxpro da bide ayarları direk foto atsan olmuyor mu
tamam olurAtabilirimde konuşmadan atayım buradan atmam![]()
düzenledim kanka aslında yemin ederim öyle iyi olurduda sesine göre değişir işte düzenledim oku lütfen.tamam olur
Tw ye gerek yok hocam sen bana bir link at birde ayarları at bana yeteristersen güveniyorsan tw ver ben oradan sana ayarları yaparım (korkma sadece programın içinden ayarlar pc ayarları yok)
değişik olursa olsun işte at sesim kalın değil incede değildüzenledim kanka aslında yemin ederim öyle iyi olurduda sesine göre değişir işte düzenledim oku lütfen.