Neler Yeni

Yardım En İyi Sessiz Klavye

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Blue'dan sessiz ama red switch kullanıcısı olarak sessiz olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Gayet de sesli çalışıyor.
Bende red switch kullanıcıyım zaten sesi var yok değil ancak bi blue nun yanında baya az :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Philips'in bir klavyesi var hocam. Sesi hakkında pek bilgim yok ama bir inceleyin isterseniz.

Ben bunu kullanıyorum zaten şuan :D, bundan daha sessizi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işinizi görebilir.

Everest almam :D.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Ben bunu kullanıyorum zaten şuan :D, bundan daha sessizi lazım.

Everest almam :D.
Hocam ohoo ışıklı olarak yok ışıksız bulursunuz sanıyorum altına da minik led geçirin 1 metre bağlayın 9volt tamam işte kullanın :)

Kullanıyorum abartılacak kadar sesi yok, bence siz abartıyorsunuz blue nun yanında hicbirsey.
+1 evet blue buna göre aşırı sesli red adamdır ama.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam ohoo ışıklı olarak yok ışıksız bulursunuz sanıyorum altına da minik LED geçirin 1 metre bağlayın 9volt tamam işte kullanın :)

+1 evet blue buna göre aşırı sesli red adamdır ama.

Biliyorum çok seçiciyim, ama yurtdışında sessiz olan o kadar güzel klavyeler görünce insan onlardan arıyor :D.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon üzerinden alma imkanınız varsa,
Bu klavyeye de bakabilirsiniz. 54 Dolar 370 TL civarında bir fiyata geliyor sanırım.Amazonda farklı klavyelerde var ancak fiyatları çok tuzlu, stokta yok yada ülkemize gelmiyor örn,örn,örn

Bu klavye ise amazonda ki klavyeye göre biraz daha düşük fiyatlı ses testi bu video da zaman işaretli,

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Amazon üzerinden alma imkanınız varsa,
Bu klavyeye de bakabilirsiniz. 54 Dolar 370 TL civarında bir fiyata geliyor sanırım.Amazonda farklı klavyelerde var ancak fiyatları çok tuzlu, stokta yok yada ülkemize gelmiyor örn,örn,örn

Bu klavye ise amazonda ki klavyeye göre biraz daha düşük fiyatlı ses testi bu video da zaman işaretli,

Evet bu klavyeye bakıyorum bende incehesap ta 260 TL ye buldum alınır mı? acaba 260 TL ye değermi ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet bu klavyeye bakıyorum bende incehesap ta 260 TL ye buldum alınır mı? acaba 260 TL ye değermi ?
Bence alınabilir efendim kullanmış olduğunuz klavye zaten sessiz bundan sessiz bence yok laptop klavyesi de kullanıyorum onda bile minik bir ses var zaten.Fiyatlar aşırı saçma bir şekilde uçmuş bence alın marka zaten kötü bir marka da değil yarın 2-3 katına çıkar o fiyat...

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence alınabilir efendim kullanmış olduğunuz klavye zaten sessiz bundan sessiz bence yok laptop klavyesi de kullanıyorum onda bile minik bir ses var zaten.Fiyatlar aşırı saçma bir şekilde uçmuş bence alın marka zaten kötü bir marka da değil yarın 2-3 katına çıkar o fiyat...

1 haftaya almış olurum teşekkürler :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom