Az önce bu 18e düşmüştü. Yine düşebilir.Bütçeyi bosverin hocam hangisi en iyi soğutuyorsa onu alicam
16 ya noctua buldum ama bunada bakicamAz önce bu 18e düşmüştü. Yine düşebilir.
O yüzden performanstan feragat etmeyin diye diyorum. Yoksa noctua iyidir.SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ SE 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
NITRO+ AMD Radeon RX 6900 XT SE, yüksek bir deneyim için canlı görsellerle güçlü 4K oyun performansı sunar. GPU Soğutma için V-Şekilli Kanat Tasarımımızla birlikte çalışan yepyeni yenilikçi Dalgalı…www.gaming.gen.tr
Bir arkadaş bu kartın sogutmasi kötü demiştiAz önce bu 18e düşmüştü. Yine düşebilir.
O yüzden performanstan feragat etmeyin diye diyorum. Yoksa noctua iyidir.SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ SE 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
NITRO+ AMD Radeon RX 6900 XT SE, yüksek bir deneyim için canlı görsellerle güçlü 4K oyun performansı sunar. GPU Soğutma için V-Şekilli Kanat Tasarımımızla birlikte çalışan yepyeni yenilikçi Dalgalı…www.gaming.gen.tr
Hocam buna da bakacağım diyorsunuz da o 2 kart arasında hayvan gibi güç farkı var16 ya noctua buldum ama bunada bakicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir arkadaş bu kartın sogutmasi kötü demişti
16 ya noctua buldum ama bunada bakicam
Bir arkadaş bu kartın sogutmasi kötü demişti
BiliyorumHocam buna da bakacağım diyorsunuz da o 2 kart arasında hayvan gibi güç farkı var
6900xt 3090 rakibi bir kart
Bildigim kadarıyla noctua bir tık daha iyi soğutuyorPaylaştığım iki model de üst düzey soğutmaya sahip, sıcaklık konusunda bir problem yaşatmaz.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Aralarında aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum hatta asus rog daha iyi soğutabilir çalıştırabileceğiniz seviyeye göreBiliyorum
Bildigim kadarıyla noctua bir tık daha iyi soğutuyor
Bakicam hocamAralarında aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum hatta asus rog daha iyi soğutabilir çalıştırabileceğiniz seviyeye göre
Ondan dolayı asus rog tercih ederdim ben
Hocam bakıp karşılaştırdım noctua daha iyi çıktı ikisininde aynı oyunda testlerine baktimAralarında aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum hatta asus rog daha iyi soğutabilir çalıştırabileceğiniz seviyeye göre
Ondan dolayı asus rog tercih ederdim ben
Ekleyebilirsem alırım hocam2k daha ekle 6900xt al hocam.